Închide meniul

Damjan Djokovic, îmbogăţit de Dan Şucu şi Gigi Becali! Câţi bani a primit după ce i-au fost „rupte” contractele cu Rapid şi FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2024, 23:40

Reclamă
Damjan Djokovic, îmbogăţit de Dan Şucu şi Gigi Becali! Câţi bani a primit după ce i-au fost „rupte contractele cu Rapid şi FCSB

Damjan Djokovic, îmbogăţit de Dan Şucu şi Gigi Becali

Damjan Djokovic şi-a reziliat contractul cu Rapid / Colaj Profimediaimages

Damjan Djokovic a fost îmbogăţit de Dan Şucu şi Gigi Becali! Mijlocaşul croat de 34 de ani a primit o sumă uriaşă în momentul în care i-au fost „rupte” contractele cu Rapid şi FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decurs de şapte luni, Djokovic s-a despărţit de cele două echipe din Liga 1. De fiecare dată a fost convins să accepte rezilierea contractului, dar doar după ce i-au fost viraţi banii în conturi.

Damjan Djokovic, îmbogăţit de Dan Şucu şi Gigi Becali

Djokovic nu a confirmat în Giuleşti, iar Neil Lennon a decis că nu se va baza pe el în noul sezon. Mijlocaşul care a cucerit patru titluri în tricoul lui CFR Cluj a purtat mai multe runde de negocieri cu Dan Şucu. În cele din urmă, a fost de acord cu termenii „despărţirii”.

Lui Damjan Djokovic i-a fost reziliat contractul care era valabil până pe 30 iunie 2025. Potrivit fanatik.ro, patronul Rapidului îi va plăti nu mai puţin de şase salarii. Astfel, croatul va încasa 102.000 de euro pentru a pleca din Giuleşti (n.r. 17.000 de euro pe lună era salariul lui Djokovic).

Şi Gigi Becali l-a plătit pe Damjan Djokovic pentru a îi „rupe” contractul. Latifundiarul din Pipera a achitat 70.000 de euro în luna ianuarie.

Reclamă
Reclamă 4

I-am dat drumul! S-a făcut, da. El acum s-a înțeles cu Rapid. A plecat, ce mai contează în ce condiții? Cine să dea bani? Am dat eu bani (n.r.- ca să plece), 70.000 de euro. I-am zis lui MM: `Noi, dacă facem un contract, trebuie să-l respectăm`„, declarase Gigi Becali la începutul anului.

Sezonul trecut, Djokovic jucase 17 meciuri pentru FCSB. Din moment ce roş-albaştrii au cucerit titlul, o medalie de campion ar fi trebuit să ajungă şi la veteranul de 34 de ani.

Anul 2024 a fost unul excelent din punct de vedere financiar pentru Damjan Djokovic. Acesta a câştigat 102.000 de euro din salarii şi alţi 172.000 de euro din cele două rezilieri de contract. În total, în conturi i-au intrat 274.000 de euro în acest an.

Reclamă

În cele 1.630 minute jucate în Liga 1 a înscris 3 goluri şi a oferit o pasă decisivă. Pentru Rapid a evoluat, în total, în 10 meciuri. A primit de la Dan Şucu, pentru fiecare meci jucat în tricoul alb-vişiniu, 20.400 de euro (n.r. 204.000 de euro în total).

Damjan Djokovic a recunoscut că a plecat fără niciun regret de la Rapid.

Fotbalul rămâne business şi dacă un jucător nu mai e în planul tehnic, sportiv, e normal să caute alt angajament. Şi după m-am gândit ce ar fi bine pentru mine.

Rapid are un proiect ambiţios, frumos, care îţi da sentimentul că jucător că trebuie să dai ce e mai bun din ţine. Pentru că ai în spate conducere, fani, e un sentiment frumos şi asta voiam să simt”, a spus Djokovic, citat de orangesport.ro, în momentul despărţirii de Rapid.

Neil Lennon o schimbă din temelii pe Rapid, în noul sezon

Neil Lennon o schimbă din temelii pe Rapid, în noul sezon. Antrenorul giuleştenilor a transmis că sistemul va fi unul nou la formaţia giuleşteană, din stagiunea următoarea, urmând să evolueze cu trei fundaşi centrali.

E greu să anticipezi, dar vor fi în jur de cinci-şanse echipe care vor fi în lupta pentru titlul. Şi vreau ca Rapid să fie printre ele. Cu siguranţă campioana FCSB este o contracandidată, la fel Craiova, Farul şi CFR Cluj. Noi avem un lot tânăr, trebuie să fim consecvenţi pe tot parcursul campionatului. Avem mulţi jucători tineri de care sunt foarte mândru şi în care am foarte multă încredere”, a spus tehnicianul nord-irlandez.

Referitor la partida cu UTA, din prima etapă a ediţiei 2024-2025 a Superligii, Lennon a afirmat că se aşteaptă să fie dificilă, mai ales că în lotul adversarei s-au produs multe schimbări în această pauză competiţională.

Planul este să jucăm cu trei fundaşi, aşa am abordat toate meciurile de pregătire. Având în vedere jucătorii din lot, vom evolua în 3-5-2. Pare că şi jucătorii reacţionează foarte bine la acest sistem şi atunci nu trebuie să complicăm lucrurile.

Cristi Săpunaru este un sportiv excepţional, să te afli la 40 de ani într-o stare fizică atât de bună şi să fii în continuare motivat este extraordinar. Este un jucător important al nostru şi îl vom folosi ori de câte ori echipa va avea nevoie de el”, a adăugat antrenorul.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

UEFA a anunţat topul golurilor de la EURO 2024! Pe ce loc se află reuşita lui Nicolae Stanciu. Ionuţ Lupescu, printre observatori

18:04

Valeriu Iftime l-a criticat dur pe Bogdan Andone, după criza acestuia: „Nu mă așteptam să facă circ. A greșit şi la schimbări”

17:43

„Nu ne-am aşteptat” Darius Olaru, mesaj clar înaintea meciului FCSB – Virtus: „Toată lumea se aşteaptă la asta”

17:41

Luis de la Fuente ar putea părăsi Spania pentru o altă naţională! E ademenit cu un salariu uriaş!

17:01

„Toată lumea vine din urmă” Max Verstappen, despre nivelul ridicat al rivalilor din Formula 1: „E o adevărată bătălie”

16:37

OFICIAL | Maccabi Tel Aviv a anunţat unde va juca meciul de acasă cu FCSB, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și