Închide meniul

Cu câţi bani au ajuns să trăiască Ioana Tufaru, soţul şi fiul ei, după ce Gigi Becali nu i-a mai ţinut gratis în casă!

Publicat: 13 iulie 2024, 9:16

Reclamă
Cu câţi bani au ajuns să trăiască Ioana Tufaru, soţul şi fiul ei, după ce Gigi Becali nu i-a mai ţinut gratis în casă!

Cu câţi bani au ajuns să trăiască Ioana Tufaru, soţul şi fiul ei, după ce Gigi Becali nu i-a mai ţinut gratis în casă!

Ioana Tufaru şi Gigi Becali / colaj Facebook, Profimedia Images

Gigi Becali i-a ţinut o perioadă de câţiva ani pe Ioana Tufaru, soţul şi fiul acesteia într-un apartament în care nu plăteau chirie. Iată cu câţi bani au ajuns să trăiască Ioana Tufaru, soţul şi fiul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La sfârşitul anului trecut, Ioana Tufaru şi familia ei au fost nevoiţi să îşi găsească locuinţă. Cei trei s-au mutat cu chirie, iar nivelul de trai le-a fost afectat.

Cu câţi bani au ajuns să trăiască Ioana Tufaru, soţul şi fiul ei, după ce Gigi Becali nu i-a mai ţinut gratis în casă!

Ioana Tufaru dezvăluia că are o pensie de 1.281 de lei. Şi soţul ei, Ionuţ Mardare, are aceeaşi pensie. La veniturile acestea se mai adaugă drepturile de autor pe care le primeşte Ioana Tufaru pentru creaţiile regretatei sale mame, Anda Călugăreanu.

Fiica Andei Călugăreanu este nevoită să plătească şi chirie. Ea era mulţumită că a reuşit să găsească un apartament unde plăteşte numai 1.200 de lei pe lună.

Are pensia exact cât o am și eu, 1.281 de lei (n.r.: soţul ei, Ionuţ Mardare). Nu poți să trăiești în România cu banii ăștia, mai ales dacă ai și un copil. Numai chiria costă toată pensia mea, adică 1.200 lei”, dezvăluia Anda Călugăreanu.

Reclamă
Reclamă 4

„Am stat mai puţin la mare din cauza bugetului mai restrâns”

Chiar dacă nu se descurcă deloc bine cu banii, Ioana Tufaru şi soţul ei au reuşit să strângă suma necesară pentru a-şi duce băiatul la mare.

A fost superb la mare. Diferit… diferit a fost faptul că am stat mai puțin decât de obicei din cauza bugetului mai restrâns acum.

De când stăm cu chirie, și faptul că am fost mai atenți la ce și cât cheltuim …. în rest nimic diferit, aceleași gazde minunate, aceeași locație de vis și nu în ultimul rând, aceeași distracție.

Reclamă

Am stat 4 nopți în Eforie Nord, unde venim al doilea an, și unde recomand tuturor să vină. Gazdele sunt minunate, locația de vis, totul la superlativ și recomand cu drag! În total, cu cazare cu tot, am cheltuit cam în jur de 1.700 de lei”, a declarat Ioana Tufaru pentru ciao.ro.

Ioana Tufaru dezvăluia că ea şi familia ei nu mai au nicio legătură cu Gigi Becali

Ioana Tufaru dezvăluia că ea şi familia ei nu mai au nicio legătură cu Gigi Becali, după ce milionarul din Pipera i-a ajutat în trecut.

Cu domnul Becali nu mai avem niciun fel de legătură. Odată ce am plecat de acolo, nu mai suntem sub aripa lui protectoare. Nu aș vrea să dezvolt prea mult acest subiect! Nu ne mai sprijină în niciun fel! Nu știu ce schimbări s-au făcut, dacă au început încă lucrările, nu știu nimic!”, declara Ioana Tufaru pentru sursa citată.

În 2011, a fost un incendiu la baza sportivă a lui Gigi Becali din Berceni. Ioana Tufaru şi familia ei stăteau într-un bloc de acolo fără să plătească, din mila lui Gigi Becali.

Noroc că acum 3 ani m-am mutat din acele blocuri, din Berceni, cu acordul lui Becali, la un alt sediu al lui, din Preciziei, unde sunt condiţii mai bune. Am fost deșteaptă că am plecat, săracii oameni, au văzut moartea cu ochii!

Dacă nu plecam de acolo era jale acum. Dar nu-i lasă Becali pe străzi, sunt oameni cu familii, cu copii mici, îi va duce în altă parte, că are suflet bun, până se repară totul”, declara atunci Ioana Tufaru pentru playsport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:20

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Belgiei sunt acum pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Oscar Piastri, cel mai rapid pilot în Q1

17:05

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

16:28

„Am avut piele de găină” Ana Bogdan, după prima participare la Jocurile Olimpice 2024: „Meciul acesta îmi dă speranţă”

16:16

„Ne-am distrat azi, așteptăm finala!” Simona Radiș și Ancuța Bodnar, gata să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024

15:39

Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid! Mesaj emoționant transmis de puștiul-minune al Braziliei

15:20

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și