Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit după startul noului sezon de Liga 1: „Măcar eu nu sunt ipocrit”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iulie 2024, 15:46

Reclamă
Mihai Stoica a răbufnit după startul noului sezon de Liga 1: „Măcar eu nu sunt ipocrit

Mihai Stoica in asteptarea meciului de fotbal dintre TSKA 1948 Sofia si FCSB, din cadrul UEFA Europa Conference League, desfasurat pe Stadionul National Vasil Levski din Sofia, miercuri 26 iulie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica a răbufnit după startul noului sezon de Liga 1! Oficialul FCSB-ului a comentat decizia lui Florin Purece de a nu se bucura după golul marcat cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Purece a înscris împotriva fostei sale echipe în minutul 19 al meciului. A fost singurul gol al partidei Farul – Unirea Slobozia 0-1.

Mihai Stoica a răbufnit după startul noului sezon de Liga 1: „Măcar eu nu sunt ipocrit”

Nu pot să vorbesc pentru fiecare în parte, dar știu jucători care își tăiau o mână doar ca să dea gol împotriva echipei de la care au plecat și după fac gestul ăsta.

Eu vorbesc din punctul meu de vedere și măcar eu nu sunt ipocrit. Înotăm în ipocrizie! Nu se bucură nimeni, dar în sinea lor… Nu știu dacă e cazul lui Purece, dar crezi că după meci a zis «Vai, ce rău îmi pare că am dat gol?»”, a declarat Mihai Stoica la primasport.ro.

Gică Hagi, prima reacţie după Farul – Unirea Slobozia 0-1: „Cred că asta trebuie să fac şi eu!”

Gică Hagi a avut prima reacţie după meciul Farul – Unirea Slobozia, scor 0-1, din prima etapă a Ligii 1. „Regele” şi-a găsit cu greu cuvintele pentru eşecul neaşteptat suferit în faţa unei nou-promovate.

Reclamă
Reclamă 4

Hagi a dezvăluit că nu a fost surprins de jucătorii lui Adrian Mihalcea şi a pus eşecul pe seama problemelor din ofensivă. A scos în evidenţă ceea ce s-a întâmplat după pauză, când i-a trimis pe teren pe Iancu, Ciobanu, Dican, Doicaru şi Radaslavescu.

Un meci pierdut acasă, nu am ştiut să marcăm goluri. E clar, când nu marchezi, adversarul poate să te prindă. Ştiam că vor face atacul rapid foarte bun. În a doua repriză am schimbat un jucător şi uşor-uşor au mai venit ocaziile, calitatea în atac. E prima etapă, avem şi lucruri bune pe care le-am făcut, mergem înainte.

Când se pierde, e bine să vorbim mai puţin şi să găsim soluţii. Să mergem mai departe, să scoatem ce trebuie. Cred că asta trebuie să fac şi eu, să vorbesc cât mai puţin. O zi, două, libere şi apoi să mergem să ne încărcăm.

Reclamă

E clar, ce să zic, e începutul, doar începutul”, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Pentru Farul urmează meciul din deplasare cu Oţelul. Unirea Slobozia va juca pe teren propriu cu campioana en-titre FCSB.

FCSB debutează sâmbătă seara în noul sezon din Liga 1! Roş-albaştrii vor întâlni U Cluj

FCSB debutează sâmbătă, de la ora 22:00, în noul sezon al Ligii 1. FCSB – U Cluj va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa antrenată de Elias Charalambous a învins Corvinul, cu 3-0, în Supercupa României.

Ulterior, FCSB a învins-o, cu 7-1, pe Virtus, în deplasare, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Campioana en-titre vrea să înceapă şi campionatul cu dreptul, după ce a obţinut victorii în primele două meciuri oficiale ale noului sezon.

Meciul FCSB-ului cu U Cluj se va disputa pe stadionul Ghencea, având în vedere că, în această perioadă, Arena Naţională este închisă.

 

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și