Închide meniul

FCSB – U Cluj 1-1! Campioana, pas greşit în prima etapă. Musi şi Nistor au marcat în Ghencea

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iulie 2024, 23:55

Reclamă
FCSB – U Cluj 1-1! Campioana, pas greşit în prima etapă. Musi şi Nistor au marcat în Ghencea

FCSB - U Cluj 1-1

Alexandru Musi, în FCSB - U Cluj/ Hepta

FCSB – U Cluj 1-1, duelul din prima etapă a noului sezon de Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Campioana a debutat cu o remiză în noua stagiunii a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima repriză a duelului din Ghencea a fost una modestă, lipsită de ocazii. După pauză, în minutul 51, FCSB a deschis scorul prin Alexandru Musi, cel care a punctat superb. La doar cinci minute distanţă, Dan Nistor a egalat din penalty, dictat după un fault comis de Malcom Edjouma.

FCSB – U Cluj 1-1

Final: FCSB – U Cluj 1-1! Campioana a debutat cu o remiză în noul sezon de Liga 1.

Min. 90: Ocazie U Cluj! Ovidiu Bic a şutat dintr-o poziţie ideală, însă balonul a fost respins de Târnovanu.

Min. 88: Ocazie FCSB! Şutul lui Darius Olaru a fost respins în corner de Gertmonas.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 57: FCSB – U Cluj 1-1! Dan Nistor a executat perfect lovitura de la 11 metri şi clujenii au egalat!

Min. 55: Penalty pentru U Cluj! Malcom Edjouma l-a faultat pe Bettaieb, iar arbitrul a arătat punctul cu var după ce a consultat arbitrajul video.

Min. 51: FCSB – U Cluj 1-0! Alexandru Musi a marcat pentru roş-albaştri! Mijlocaşul a punctat superb, cu un şut de la marginea careului.

Reclamă

Min. 48: Gol anulat pentru FCSB! David Miculescu a marcat, din pasa lui Malcom Edjouma, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Min. 46: S-a reluat partida! FCSB a efectuat două schimbări la pauză, fiind trimişi în teren Malcom Edjouma şi David Miculescu.

Pauză: Scorul după primele 45 de minute este de 0-0.

Min. 39: Ocazie FCSB! Lovitura de cap a lui Daniel Popa, din centrarea lui Darius Olaru, s-a scurs puţin pe lângă poarta clujenilor.

Min. 23: Ocazie FCSB! Darius Olaru a şutat de la marginea careului, iar Gertmonas a respins balonul.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut – Ștefănescu, Olaru, Musi – D. Popa
Rezerve: Vlad, Haruț, Miculescu, Kiki, Edjouma, Antwi, Alhassan, Chiricheș, Toma, Pandele, Băluță, Luis Phelipe
Antrenor: Elias Charalambous

U Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoaro, I. Cristea, Chipciu – Silaghi, Bic, Ovidiu Popescu, Rață – Nistor, Bettaieb
Rezerve: Gorcea – Oancea, Ștefan, Mitrea, D. Codrea, L. Moraru, Sfait, Suciu, Blănuță, Thcassem
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Elias Charalambous, avertisment înainte de duelul cu U Cluj: „Am avut întotdeauna probleme”

Antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous, a transmis un avertisment la conferinţa de presă. Cipriotul a punctat că FCSB a avut mereu probleme cu U Cluj.

Începem noul sezon, va fi prima partidă și vrem să începem în cel mai bun mod, fiind extrem de important să obținem victoria, însă am avut întotdeauna probleme cu U Cluj.

Jucătorii sunt motivați și vor da totul pentru a obține cele trei puncte. Trebuie să ne adaptăm în orice fel de situație, inclusiv la vreme. Mă aștept să fie extrem de cald, însă nu căutăm scuze. Nu contează cum va fi vremea, gazonul sau mingea. Vrem să ne facem jocul, este singurul lucru asupra căruia ne concentrăm”, a declarat Elias Charalambous.

Ce a spus Ioan Ovidiu Sabău despre FCSB înainte de meciul de sâmbătă

Ioan Ovidiu Sabău i-a lăudat pe cei de la FCSB înainte de duelul din deplasare cu echipa antrenată de Elias Charalambous.

Ar trebui să plecăm cu entuziasm și încredere. Sperăm să fim noi în formă și să avem ritm. Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care are deja două meciuri oficiale și o echipă care s-a întărit anul acesta. În perioada de pregătire am avut momente bune, dar și mai puțin bune. Unii jucători încă nu au ritm, ne-am adunat pe rând. Sunt cam 14-15 care au ritm pentru un meci oficial. FCSB arată bine, au jucători de calitate. Dar și eu am jucători cu experiență, care știu să joace astfel de meciuri.

Mi-aș fi dorit să plec cu echipa construită deja, să identific sistemul, să îl antrenez. În ultimele jocuri am folosit un sistem care se potrivește astăzi, la jucătorii pe care îi am la dispoziție. Mi-aș fi dorit un alt sistem, dar unii jucători încă nu sunt pregătiți. Mai așteptăm jucători, în afara de underi avem 15-16 jucători. Mai avem nevoie de 3-4”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, potrivit monitorulcj.ro.

Gigi Becali şi-a dorit să îl aducă pe Alex Chipciu la FCSB în această vară, dar mutarea nu s-a mai realizat. Patronul roş-albaştrilor nu concepea să plătească o sumă de bani pentru jucătorul în vârstă de 35 de ani. Becali a vrut să îl aducă pe Chipciu ca jucător liber de contract.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și