Închide meniul

FCSB – Virtus LIVE TEXT, ora 20:30. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Echipele de start

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iulie 2024, 19:33

Reclamă
FCSB – Virtus LIVE TEXT, ora 20:30. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Echipele de start

FCSB - Virtus LIVE TEXT, ora 20:30. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană

FCSB – Virtus va fi live text pe AS.ro, de la 20:30. Se anunţă un nou galop de sănătate pentru campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În tur, FCSB s-a distrat cu cei din San Marino. A câştigat cu 7-1 şi se gândeşte deja la meciul cu Maccabi Tel Aviv din turul al doilea preliminar.

FCSB – Virtus LIVE TEXT, ora 20:30. Un nou antrenament pentru echipa lui Charalambous

Echipele de start:

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, Chiricheș, Kiki – Edjouma, Alhassan – Ștefănescu, Băluță, Luis Phelipe – Miculescu
Antrenor: Elias Charalambous

Virtus: Passaniti – Gori, Rinaldi, De Lucia, Sabato – Lombardi, Bounocunto, Montanari, Ciacci, Rizzo – Angelli
Antrenor: Luigi Bizzotto

Reclamă
Reclamă 4

Presa din San Marino este conştientă că Virtus nu are nicio şansă de calificare mai departe. Iată ce a scris presa din San Marino despre echipa lui Gigi Becali. Jurnaliştii din San Marino au punctat că FCSB este o echipă evident superioară lui Virtus. Cei din San Marino au remarcat că Virtus nu a avut la meciul tur implicarea din alte partide.

Prima dată în Europa, primul gol, primul meci în deplasare. Romantismul lui Virtus în Liga Campionilor continuă și se îmbogățește cu un capitol și mai prestigios: călătoria în România pentru a onora cel mai bine dubla din cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi.

Scorul de 7-1 din prima manșă nu lasă loc de vise de calificare, Steaua București (n.r. FCSB), așa cum era prezis, s-a dovedit a fi un adversar superior din toate punctele de vedere: tehnic, tactic, fizic și atletic.

Reclamă

Ambițiile echipei României sunt cu totul altele: obiectivul este să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Pentru Virtus este o recompensă meritată pentru un sezon grozav, chiar dacă spiritul de luptă care a caracterizat-o mereu pe Acquaviva a lipsit”, au scris cei de la sanmarinortv.sm.

Federico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează

Federico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează! Atacantul italian în vârstă de 39 de ani se pregăteşte să îşi încheie cariera. Piovaccari va juca ultimul meci din carieră chiar în partida FCSB – Virtus.

Piovaccari a jucat şi în tur. El a intrat în minutul 82 al meciului Virtus – FCSB 1-7. Atacantul de 39 de ani l-a înlocuit pe Simone Benincasa.

Am urmărit mereu FCSB de când am plecat. Au trecut atâţia ani de când nu au mai luat campionatul, de când nu au mai fost în această competiţie. Mă bucur că pot intra în noua competiţie, în noul format Champions League. Următoarea partidă cu Tel Aviv va fi diferită, dar au o echipă bună.

(n.r.: Vreun jucător care te-a impresionat?) Olaru. Şi Popa, atacantul, e un atacant bun, tânăr”, a declarat Federico Piovaccari în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:02

Ferrari şi Haas continuă parteneriatul! Anunţul făcut de echipa americană

18:43

FCSB are un singur jucător în echipa primei etape din Liga 1! Cine a fost desemnat antrenorul rundei

18:08

UEFA a anunţat topul golurilor de la EURO 2024! Pe ce loc se află reuşita lui Nicolae Stanciu. Ionuţ Lupescu, printre observatori

18:04

Valeriu Iftime l-a criticat dur pe Bogdan Andone, după criza acestuia: „Nu mă așteptam să facă circ. A greșit şi la schimbări”

17:43

„Nu ne-am aşteptat” Darius Olaru, mesaj clar înaintea meciului FCSB – Virtus: „Vom face asta clar”

17:41

Luis de la Fuente ar putea părăsi Spania pentru o altă naţională! E ademenit cu un salariu uriaş!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și