Închide meniul

Discursul lui Federico Piovaccari, după ce a început să plângă în Ghencea: „A fost emoţionant! Este imposibil de uitat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iulie 2024, 9:31

Reclamă
Discursul lui Federico Piovaccari, după ce a început să plângă în Ghencea: „A fost emoţionant! Este imposibil de uitat!

Discursul lui Federico Piovaccari, după ce a început să plângă în Ghencea

Hepta

Discursul lui Federico Piovaccari, după ce a început să plângă în Ghencea la returul dintre FCSB şi Virtus, scor 4-0. Piovaccari s-a retras din fotbal chiar pe Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federicco Piovaccari a fost extrem de emoţionat şi chiar i-au dat lacrimile în timp ce galeria de la FCSB i-au scandat numele. Atacantul italian a fost extrem de smoţionat şi la interviuri.

Discursul lui Federico Piovaccari, după ce a început să plângă în Ghencea

„A fost foarte emoționant. Mi-am imaginat cum va fi, dar mi-au dat lacrimile. Mi-am amintit de tot ce am trăit în Ghencea cu Steaua (n.r. FCSB). Am jucat în Champions League, sunt multe amintiri. Este ultima mea partidă din carieră. Cel mai bun meci din cariera mea a fost cu Legia, când am marcat două goluri. Au fost multe goluri… și cu CFR. Oriunde am fost, în Italia, Spania, am avut Steaua în suflet. Este imposibil de uitat. Mi-a plăcut tare mult Bucureștiul.

Sper ca Steaua să intre în grupele Ligii Campionilor. Istoria nu se pierde, chiar dacă se numește FCSB sau Steaua. FCSB are o echipă bună, în fiecare an a făcut un pas în plus pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor. Mă bucur mult pentru Pintilii. A acumulat mult din meseria de jucător”, a spus atacantul italian după ce s-a retras din fotbal.

Federico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

Federico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează! Atacantul italian în vârstă de 39 de ani se pregăteşte să îşi încheie cariera. Piovaccari a jucat ultimul meci din carieră chiar în partida FCSB – Virtus.

Reclamă
Reclamă 4

Am urmărit mereu FCSB de când am plecat. Au trecut atâţia ani de când nu au mai luat campionatul, de când nu au mai fost în această competiţie. Mă bucur că pot intra în noua competiţie, în noul format Champions League. Următoarea partidă cu Tel Aviv va fi diferită, dar au o echipă bună.

(n.r.: Vreun jucător care te-a impresionat?) Olaru. Şi Popa, atacantul, e un atacant bun, tânăr”, a declarat Federico Piovaccari în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:35

Phil Bauhaus şi Elmar Reinders au abandonat miercuri, în Turul Franţei

14:19

EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României

13:28

Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României

13:03

Neluţu Varga, răspuns brutal pentru Gigi Becali: „Îi las pe alții să vorbească, chiar dacă o fac aiurea!”

13:01

Marius Şumudică l-a ironizat pe Neil Lennon, după debutul la Rapid: „Transferurile le face el sau băiatul ăla de 31 de ani”

12:48

Programul derby-urilor din Grecia, din sezonul 2024-2025. Răzvan Lucescu îşi apără trofeul, exclusiv în AntenaPLAY

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și