Închide meniul

Mihai Stoica s-a opus unui transfer la FCSB! Jucătorul a fost dorit de Gigi Becali, dar mutarea a picat

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2024, 8:15

Reclamă
Mihai Stoica s-a opus unui transfer la FCSB! Jucătorul a fost dorit de Gigi Becali, dar mutarea a picat

Mihai Stoica s-a opus unui transfer la FCSB

Gigi Becali şi Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / Hepta

Mihai Stoica s-a opus unui transfer la FCSB. Gigi Becali îşi dorea să-l transfere, în această vară, pe Arnold Garita, însă MM nu era încântat de această mutare, care în cele din urmă a picat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este în căutarea unui atacant, pentru a-şi întări echipa. Arnold Garita a fost la un pas să semneze cu FCSB, însă oficialii roş-albaştrilor au cerut un examen medical, pentru a se convinge că atacantul nu are probleme medicale. Acest examen medical nu a mai fost efectuat, iar transferul a picat.

Mihai Stoica s-a opus unui transfer la FCSB

Mihai Stoica a transmis că nu era încântat de un eventual transfer al lui Arnold Garita, la FCSB. Acesta a subliniat însă că în cazul în care i se respecta dorinţa lui Gigi Becali, şi mutarea s-ar fi realizat, nu s-ar mai fi putut opune.

MM a mai dat exemplul unui transfer la care s-a opus. Concret, Mihai Stoica nu a fost încântat de mutarea lui Nikolic, cel care a bifat peste 70 de meciuri în tricoul roş-albaştrilor.

„N-am fost niciodată de acord cu transferul lui, dar pot eu să mă opun? Nu pot să mă opun. Nici acesta nu s-a făcut. Dacă mă întreabă, eu îmi exprim opinia. Dacă îl transferă Gigi, eu ce să fac? Am mai dat exemplul Nikolic, când am zis că nu e de Steaua, dar a venit”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

După ce varianta Arnold Garita a picat, FCSB îl mai are pe listă pe David Ankeye. Atacantul celor de la Genoa ar putea ajunge sub formă de împrumut, pentru un sezon, la formaţia campioană a Ligii 1.

Mihai Stoica, anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB. MM a dezvăluit ce şanse sunt ca David Ankeye să semneze cu formaţia campioană, în această vară.

Mihai Stoica a comentat posibila mutare a acestuia la FCSB. MM nu este încântat de faptul că Ankeye ar urma să fie transferat doar sub formă de împrumut de FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraşie al campioanei nu este încântat de această variantă, fiind convins că roş-albaştrii nu şi-ar permite să-l transfere pe Ankeye definitiv.

Reclamă

Am văzut meciurile jucate în Europa League anul trecut la Sheriff. Un stângaci foarte înalt cu o viteză destul de bună. Are calitate, clar, din moment ce Genoa a dat două milioane şi jumătate pe el. Dar să-l iei împrumut… Nu cred că poate fi o soluţie cum e un jucător cu experienţă care vine să te ajute.

Eu îl ştiu, l-am urmărit, nu… Are calităţi, dar îl iei împrumut să-l creşti pentru alţii? Opţiunea de cumpărare să fie la îndemâna noastră? E un site pe care apar toate salariile şi are 350.000 net acolo, în condiţiile în care Puşcaş are 900.000 net la Genoa”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:37

Ce salariu are William Baeten la FCSB. Gigi Becali l-a dus direct în TOPUL celor mai bine plătiți jucători

15:28

Kevin Magnussen va pleca de la Haas! Anunţul oficial, înaintea Marelui Premiu al Ungariei

15:13

Corvinul – Paksi, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim, la un pas de turul doi din Europa League! Echipele probabile

15:09

Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”

15:00

„A lovit o bordură! M-am speriat când l-am văzut!” Neil Lennon, incident teribil în Bucureşti! Viorel Moldovan a dezvăluit totul

14:35

Topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal! Românul îl surclasează pe campionul european

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 4 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 5 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României 6 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor
Citește și