Închide meniul

Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”

Dan Roșu Publicat: 18 iulie 2024, 15:09

Reclamă
Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e

Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit

Ion Ţiriac şi Simona Halep - Profimedia Images

Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit, după suspendarea pentru dopaj. Miliardarul susţine că ar fi mers la turnee mai mici, în calificări. Simo a ales să joace direct la Miami, unde s-a ales şi cu o accidentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Simona este declarată pozitivă, pentru că a fost pozitivă. De ce a fost pozitivă? Are ea argumentele ei să demonstreze că nu e vina ei. Un an şi jumătate cât a stat îţi trebuie antrenament de 6 ore pe zi. După părerea mea. Eu am fost cu cârca, cu munca, mai puţin cu talentul.

Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit

Chiar dacă faci 6 ore şi nu auzi arbitrul în scaun „15-0”, „15:15”, e altă treabă. Eu aş fi început cu calificări la turnee mici. Până n-aş fi avut 30 de meciuri la turnee mici, nu ajungeam la cele mari. Wild card, da, primea la Madrid, dar uite că nu-l primeşte la Wimbledon.

Eu nu m-aş fi dus la Miami, ci aş fi luat la calificări, aş fi început cu treaba asta. N-a ajuns la Jocurile Olimpice pentru că nu a avut performanţa în ultimul an. Ea e locul 2005 (n.r. – 1127), sau pe cât e. Nu poate Comitetul Olimpic cum să se contrazică. Comitetul Olimpic e WADA”, a spus Ţiriac.

Simona Halep a dezvăluit de ce amână revenirea în turnee

Simona Halep a dezvăluit de ce amână revenirea în turnee. Fostul număr 1 WTA s-a întors în circuitul profesionist în luna martie, la Miami. Pauza de un an şi jumătate s-a resimţit, iar de atunci, Halep a mai jucat doar un set la Trophee Clarins, la Paris.

Reclamă
Reclamă 4

Dubla câştigătoare de Grand Slam a vorbit despre problemele pe care le are la genunchi şi spune că aşteaptă rezultatele medicilor, înainte de a lua o decizie în privinţa revenirii.

„Am ceva probleme la genunchi, dar nu știu încă exact ce am de făcut și ce se întâmplă. Am de așteptat niște rezultate și după voi lua o decizie să văd ce fac și când revin.

Este gravă, pentru că se umflă. Am ceva lichid tot timpul după ce joc meci oficial. Când joc la antrenamente nu am probleme, dar la meci oficial mă deranjează un pic.

Reclamă

Doctorii spun că nu este atât de gravă, pentru că au fost multe lucruri mai mai grave de acest gen de accidentare, dar trebuie să am răbdare, că nu mai sunt nici așa de tânără. Totuși, articulațiile mele sunt uzate, după 20 de ani de sport, și trebuie să am răbdare”, a declarat Simona Halep, cu o lună în urmă.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:47

Dan Petrescu, noi lovituri la CFR Cluj! Neluțu Varga s-a înțeles cu 2 jucători, după ce a anunțat transferul lui Louis Munteanu

17:43

Oficial! Adrien Rabiot a plecat de la Juventus Torino! Compariţie cu Zinedine Zidane în mesajul de adio

17:23

Antrenorul lui Paksi, declarație uluitoare înainte de meciul cu Corvinul, după 0-4 în tur: „Echipa noastră este mai bună!”

17:17

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 iulie

16:57

Gigi Becali a anunțat când se va întoarce pe stadion! Mesaj direct pentru fanii FCSB-ului: „Atunci mai vin!”

16:37

Ce salariu are William Baeten la FCSB. Gigi Becali l-a dus direct în TOPUL celor mai bine plătiți jucători

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 4 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 5 Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și