Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit de ce amână revenirea în turnee: „Trebuie să am răbdare. La meciuri oficiale mă deranjează”

Alex Masgras Publicat: 9 iunie 2024, 10:23

Reclamă
Simona Halep a dezvăluit de ce amână revenirea în turnee: „Trebuie să am răbdare. La meciuri oficiale mă deranjează

Simona Halep a dezvăluit de ce amână revenirea în turnee: "Trebuie să am răbdare. La meciuri oficiale mă deranjează"

Simona Halep, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Simona Halep a dezvăluit de ce amână revenirea în turnee. Fostul număr 1 WTA s-a întors în circuitul profesionist în luna martie, la Miami. Pauza de un an şi jumătate s-a resimţit, iar de atunci, Halep a mai jucat doar un set la Trophee Clarins, la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dubla câştigătoare de Grand Slam a vorbit despre problemele pe care le are la genunchi şi spune că aşteaptă rezultatele medicilor, înainte de a lua o decizie în privinţa revenirii.

Simona Halep a dezvăluit de ce amână revenirea în turnee: „Trebuie să am răbdare. La meciuri oficiale mă deranjează”

Halep a mai menţionat şi faptul că problemele la genunchi le resimte în timpul meciurilor oficiale, în condiţiile în care la antrenamente se simte bine.

„Am ceva probleme la genunchi, dar nu știu încă exact ce am de făcut și ce se întâmplă. Am de așteptat niște rezultate și după voi lua o decizie să văd ce fac și când revin.

Este gravă, pentru că se umflă. Am ceva lichid tot timpul după ce joc meci oficial. Când joc la antrenamente nu am probleme, dar la meci oficial mă deranjează un pic.

Reclamă
Reclamă 4

Doctorii spun că nu este atât de gravă, pentru că au fost multe lucruri mai mai grave de acest gen de accidentare, dar trebuie să am răbdare, că nu mai sunt nici așa de tânără. Totuși, articulațiile mele sunt uzate, după 20 de ani de sport, și trebuie să am răbdare”, a declarat Simona Halep, potrivit sport.ro.

Pe 15 iunie, la Cluj, Simona Halep va juca într-un meci demonstrativ alături de Andrei Pavel, împotriva perechii Steffi Graf / Andre Agassi. Cei doi mari campioni ai tenisului vin pentru prima oară în România.

„O să fiu criticată, dar sunt sinceră!” Simona Halep, răspuns ferm despre româncele din tenis

Simona Halep a oferit un răspuns ferm despre româncele din tenis. „Simo” a fost întrebată dacă România mai poate da o câştigătoare de Grand Slam, iar fostul lider WTA a oferit imediat replica.

Reclamă

„E o întrebare dificilă, că o să fie interpretată în foarte multe direcții. Eu sper cât de curând. Nu e ușor … Ce pot să spun, nu este ușor și trebuie să ai și șansă. Trebuie să fii și serios. Trebuie să ai și dorința foarte mare și nebunia necesară.

(N.r. Vezi în momentul de față o jucătoare româncă?) O să fiu criticată, poate, dar nu văd. Sunt sinceră și zic că nu văd”, a declarat Simona Halep, conform stirileprotv.ro.

Simona Halep se pregăteşte să revină pe teren, în cadrul unui meci demonstrativ de senzaţie, la Cluj, unde va face echipă cu Andrei Pavel şi va evolua împotriva perechii Steffi Graf – Andre Agassi.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și