Închide meniul

„Cât a costat?!” Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac: „Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iulie 2024, 16:51

Reclamă
„Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac: „Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două!

Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment - Hepta

Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor. Miliardarul român şi-a mărit colecţia de lux de maşini cu o nouă bijuterie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac şi-a întrebat un colaborator cât a costat ultima bijuterie din colecţia sa de lux. Răspunsul l-a făcut pe miliardarul român să spună că suma e prea mică şi că mai bine lua două maşini.

Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor

„Cât a costat? Eu ştiu că nu mai semnez cecuri. Cât? 790.000 de euro? Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două ca să am pereche!„, a spus Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit

Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit, după suspendarea pentru dopaj. Miliardarul susţine că ar fi mers la turnee mai mici, în calificări. Simo a ales să joace direct la Miami, unde s-a ales şi cu o accidentare.

„Simona este declarată pozitivă, pentru că a fost pozitivă. De ce a fost pozitivă? Are ea argumentele ei să demonstreze că nu e vina ei. Un an şi jumătate cât a stat îţi trebuie antrenament de 6 ore pe zi. După părerea mea. Eu am fost cu cârca, cu munca, mai puţin cu talentul.

Chiar dacă faci 6 ore şi nu auzi arbitrul în scaun „15-0”, „15:15”, e altă treabă. Eu aş fi început cu calificări la turnee mici. Până n-aş fi avut 30 de meciuri la turnee mici, nu ajungeam la cele mari. Wild card, da, primea la Madrid, dar uite că nu-l primeşte la Wimbledon.

Reclamă
Reclamă 4

Eu nu m-aş fi dus la Miami, ci aş fi luat la calificări, aş fi început cu treaba asta. N-a ajuns la Jocurile Olimpice pentru că nu a avut performanţa în ultimul an. Ea e locul 2005 (n.r. – 1127), sau pe cât e. Nu poate Comitetul Olimpic cum să se contrazică. Comitetul Olimpic e WADA”, a spus Ţiriac.

Fiica lui Ion Țiriac s-a angajat și a dat lovitura printre milionarii lumii

Ioana Natalia Ţiriac, fiica lui Ion Țiriac, s-a angajat și a dat lovitura printre milionarii lumii. Tânăra care va împlini săptămâna viitoare 27 de ani a fost dată de gol de mama ei. Sophie Ayad, marea iubire a miliardarului român, este extrem de mândră de reuşita Ioanei.

Unica fiică a lui Ion Ţiriac a făcut liceul în Bucureşti, după care a plecat să studieze la o facultate din Statele Unite. A absolvit Universitatea din Miami şi s-a specializat pe economie.

Reclamă

După ce şi-a încheiat studiile în America, Ioana a luat decizia radicală de a se muta în Dubai. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a pornit pe cont propriu şi nu a dorit să se ocupe de afacerile familiei.

Moştenitoarea averii lui Ion Ţiriac s-ar fi angajat pe postul de agent imobiliar la o firmă de prestigiu din Emiratele Arabe Unite. A avut imediat un succes uriaş.

Sophie Ayad a postat, pe reţelele sociale, o imagine în care apare fiica ei alături de alţi agenţi imobiliari de top. Aceştia au fost trecuţi la categoria „Superstar„.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:12

Arnold Garita nu a mai ajuns la FCSB și l-a atacat pe Gigi Becali! A auzit dezvăluirea patronului și a răbufnit: „Nu înțeleg!”

21:04

Cota lui Andrei Raţiu, creştere uriaşă după EURO 2024. Cât a ajuns să valoreze şi Dennis Man

20:52

Victor Campenaerts a izbucnit în plâns după ce a câştigat prima etapă din carieră la Turul Franţei 2024

20:34

EXCLUSIVAdrian Mihalcea, verdict despre FCSB înainte de meciul direct. Mesaj despre jucătorii lui Gigi Becali

20:13

LIVE TEXTCorvinul – Paksi 0-0. Echipa lui Florin Maxim, la un pas de turul doi din Europa League

20:08

Jucătorii de la Rapid s-au convins de Neil Lennon! Verdictul giuleștenilor, înainte de meciul cu CFR Cluj

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 4 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 5 Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și