Închide meniul

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul etapei a 2-a, Rapid – CFR Cluj. CCA a făcut anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2024, 16:36

Reclamă
Istvan Kovacs va arbitra derby-ul etapei a 2-a, Rapid – CFR Cluj. CCA a făcut anunțul oficial

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul etapei a 2-a, Rapid - CFR Cluj

Istvan Kovacs / Profimedia

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul etapei a 2-a, Rapid – CFR Cluj. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs va fi ajutat la cele două linii de George Florin Neacşu şi Marius Badea, în camera VAR vor fi Sorin Costreie şi Vasile Marinescu, iar rezervă va fi Sorin Vadana.

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul etapei a 2-a, Rapid – CFR Cluj

Observator de arbitri va fi Augustus Constantin, notează news.ro.

Prima partidă a zilei de sâmbătă, Universitatea Craiova – UTA Arad, programată la ora 19.00, va fi arbitrată de Andrei Florin Chivulete.

Chivulete va fi ajutat de asistenţii Sebastian Eugen Gheorghe şi Andrei Constantinescu, de arbitrii VAR Rareş George Vidican şi Andrei Antonie şi de rezerva Iulian Dima. Observator de arbitri va fi Teodora Albon.

Reclamă
Reclamă 4

Duelul dintre Universitatea Craiova și UTA Arad se va juca în Bănie, pe stadionul „Ion Oblemenco” și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora menționată anterior.

Istvan Kovacs, mândru de naţionala României după EURO 2024

Istvan Kovacs este mândru de naţionala României după EURO 2024. Tricolorii au ajuns până în optimi la turneul final din Germania şi au obţinut a doua victorie la Campionatul European, după o pauză de 24 de ani.

Pe lângă echipa naţioanlă, România a fost reprezentată şi de Istvan Kovacs şi de brigada sa, Vasile Marinescu şi Mihai Artene.

Reclamă

După încheierea turneului final, Istvan Kovacs a vorbit despre experienţa sa de la EURO 2024, dar şi despre parcursul naţionalei. El a recunoscut că turneul din Germania a reprezentat cea mai frumoasă experienţă de până acum şi că a fost la meciul disputat de România împotriva Belgiei, acolo unde l-a impresionat atmosfera făcută de români:

„A fost o mare bucurie. Îmi aduc aminte de faptul că am participat ca spectator la meciul României de la Koln, în fața Belgiei, care deși a fost o înfrângere, meciul, toată atmosfera, dar și spectatorii ne-au făcut să ne simțim mândri că suntem români.

La EURO 2024 a fost cea mai frumoasă experiență de până acum. Au fost meciuri foarte intense la care au participat foarte mulți spectatori. Au fost stadioanele pline.

Organizarea a fost și ea excepțională. Am reprezentat România cu brio și cu mare mândrie și ne-am întors cu o experiență plăcută”, a declarat Istvan Kovacs, potrivit frf.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:50

FCSB, asalt total cu Unirea Slobozia. Olaru, Ştefănescu, Musi şi Daniel Popa sunt titulari. Baeten e rezervă

20:37

Fanii Barcelonei au donat bani pe TikTok pentru transferul lui Nico Williams. Situație inedită în fotbalul mondial

20:30

VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Ungaria. Calificările sunt sâmbătă, live în AntenaPLAY (ora 12:20)

20:15

Unirea Slobozia – FCSB LIVE TEXT (22:00). Campioana caută prima victorie în noul sezon al Ligii 1. Baeten e rezervă. Echipele

20:08

Tudor Băluță și-a găsit echipă, după despărțirea de Farul Constanța! Echipa la care este așteptat: „E o chestiune de zile!”

19:55

Ce clauză de reziliere are, de fapt, Darius Olaru! Giovanni Becali: „Gigi mi-a spus asta! Eu n-am ştiut!”

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 6 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana
Citește și