Închide meniul

Gică Hagi, la naţionala României? „Din ce am aflat pe surse, ar trebui să primească o şansă”

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2024, 10:40

Reclamă
Gică Hagi, la naţionala României? „Din ce am aflat pe surse, ar trebui să primească o şansă

Gică Hagi, la naţionala României? "Din ce am aflat pe surse, ar trebui să primească o şansă"

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă - Antena Sport

Gică Hagi este pe lista selecţionerilor care pot prelua naţionala României după ce Edi Iordănescu va anunţa oficial despărţirea de tricolori. Ciprian Panait, un antrenor obişnuit cu echipele mari din Golf, susţine că ar urma momentul lui Gică Hagi la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu cred că, în acest moment, din ce am mai aflat pe surse, Gică Hagi ar trebui să primească o șansă. Este părerea mea. Și Mutu este în cărți, însă este mai tânăr, este la început de carieră. Îi va veni rândul și lui Adi Mutu, la fel cum se va întâmpla și cu Chivu.

Gică Hagi, la naţionala României? „Din ce am aflat pe surse, ar trebui să primească o şansă”

Acum cred că este momentul lui Hagi. A ajuns la maturitate, nu doar sportivă, ci și a performanței. A demonstrat tot ce se putea demonstra în fotbalul românesc, asta nu cu o echipă cu un buget superior, ci mediu.

Alt argument: jucători formați de Hagi la academie constituie un nucleu de bază la echipa națională. Trebuie găsită o soluție, să se treacă peste conflictul de interese”, a spus Panait, citat de gsp.ro.

Al Hilal, Al Batin, Al Raed sunt echipele antrenate în trecut de Ciprian Panait, care este acum lector universitar la U.N.E.F.S., doctor în educație fizică, și specializat în sportul de performață.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi şi Mircea Lucescu, variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu

Gică Hagi şi Mircea Lucescu sunt printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României. Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Edi Iordănescu a luat decizia de a pleca de la naţionala României, pentru a sta o perioadă lângă familie.

Cele mai răsunătoare nume sunt ale lui Mircea Lucescu şi Gică Hagi. Primul este liber de contract, după ce s-a despărţit de Dinamo Kiev. Deşi a spus de multe ori în spaţiul public că nu se pune problema să mai vină selecţioner, nu este exclus ca Mircea Lucescu să accepte provocarea şi încerce să ducă naţionala la Campionatul Mondial din 2026, ce va fi transmis în exclusivitate de Antena. De asemenea, Antena va transmite şi Word Cup 2030.

Gică Hagi este un alt nume greu care îi poate lua locul lui Edi Iordănescu. De altfel, Hagi a fost primul nume cu care a negociat Răzvan Burleanu pentru preluarea naţionalei României, după plecarea lui Mirel Rădoi. „Regele” a spus pas pentru că era implicat în proiectul de la Farul şi, drept dovadă, a luat titlul în 2023. Este posibil ca şi acum Hagi să decidă să continue proiectul de la Farul şi să spună că nu este momentul să preia echipa naţională. Mai mult, aşa cum a spus-o de multe ori, Hagi îşi doreşte şi un proiect pe termen lung.

Reclamă

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:29

„E grav” Marius Şumudică îl atenţionează pe Neil Lennon, după gestul făcut către fanii Rapidului: „Nimeni nu te iartă”

15:08

EXCLUSIVBernadette Szocs este pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024! Ce speră să îi poarte noroc la Paris: „Am făcut ceva special”

14:10

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024

14:00

VIDEOHarry King a câştigat cursa de Porsche Supercup din Ungaria, LIVE în AntenaPLAY

13:53

Gigi Becali, aproape de transferul unui super-jucător de la CFR Cluj! „Chiar el ne-a spus”

13:46

Agentul care l-a adus pe Siyabonga Ngezana la FCSB a răbufnit când a auzit despre plecarea la Neftchi: „Aberaţii mari de tot”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și