Închide meniul

Gala de box | Joe Joyce vs Derek Chisora (27 iulie). Duelul titanilor e în AntenaPLAY. Românul Băluţă luptă şi el pentru centură

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2024, 12:49

Reclamă
Gala de box | Joe Joyce vs Derek Chisora (27 iulie). Duelul titanilor e în AntenaPLAY. Românul Băluţă luptă şi el pentru centură

Gala de box | Joe Joyce vs Derek Chisora (27 iulie). Duelul titanilor e în AntenaPLAY

Gala de box | Joe Joyce vs Derek Chisora (27 iulie)

Joe Joyce vs Derek Chisora (27 iulie). Joe Joyce şi Derek Chisora luptă pentru supremaţia categoriei grea. Marele duel are loc pe 27 iulie, în exclusivitate în AntenaPLAY. Românul Băluţă va lupta pentru centură, tot în gala de la Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Main event-ul îi aduce faţă în faţă pe cei doi englezi, Joe Joyce şi Derek “War” Chisora. Titanii vor boxa maximum 12 runde, în evenimentul promovat de Queensberry.

Gala de box | Joe Joyce vs Derek Chisora (27 iulie)

Joyce are un palmares cu 16 victorii şi două înfrângerim cu 15 K.O.-uri. Acesta a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice din 2016, de la Rio, şi trecut apoi la boxul profesionist. Ascensiunea lui a venit în urma victoriilor în faţa unor nume cunoscute, precum Bermane Stiverne, Joseph Parker, Carlos Takam sau Bryant Jennings.

Boxerul de 38 de ani a suferit două eşecuri consecutive în 2023, dar, în 2024, a revenit cu o victorie în runda a zecea în faţa lui Kash Ali.

De partea cealaltă, Chisora are în palmares 34 de victorii, 13 înfrângeri şi 23 K.O-uri, fiind boxer profesionist în ultimii 17 ani. El a fost challanger în două rânduri pentru coroana WBC, o dată în faţa lui Vitali Klitschko (2012) şi a doua oară în faţa lui Tyson Fury, zece ani mai târziu.

Reclamă
Reclamă 4

Ionuţ Băluţă – Dennis McCann, pentru centura EBU europeană

În aceeaşi gală, o altă luptă importantă este cea intre Ionuţ Băluţă şi Dennis McCann, ce se va întinde tot pe maximum 12 runde şi va conta pentru centura EBU europeană.

Băluţă vine cu un palmares de 16 victorii, 4 eşecuri şi o remiză, în timp ce adversarul său este neînvins, cu 15 victorii şi o remiză. Cei doi s-au luptat anul trecut, dar lupta a fost întreruptă, fiind stabilit technical draw.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:43

Transfer picat la Rapid! „Tricolorul” nu va mai ajunge în Giuleşti! Anunţul lui Giovanni Becali

16:10

„O echipă stoarsă, ca o lămâie” Marius Şumudică, verdict dur despre FCSB! Unde suferă echipa lui Gigi Becali: „E o mare pierdere”

16:01

Rapid, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Albion Rrahmani! Cum se simte atacantul kosovar

15:45

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Ungariei e ACUM pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Spectacol la Hungaroring

15:29

„E grav” Marius Şumudică îl atenţionează pe Neil Lennon, după gestul făcut către fanii Rapidului: „Nimeni nu te iartă”

15:08

EXCLUSIVBernadette Szocs este pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024! Ce speră să îi poarte noroc la Paris: „Am făcut ceva special”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și