Închide meniul

Rapid, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Albion Rrahmani! Cum se simte atacantul kosovar

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2024, 16:01

Reclamă
Rapid, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Albion Rrahmani! Cum se simte atacantul kosovar

Rapid, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Albion Rrahmani

Albion Rrahmani/ Hepta

Rapid a făcut un anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Albion Rrahmani. Atacantul kosovar a ieşit în lacrimi de pe teren, din meciul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleştenii au transmis că momentan, Rrahmani se simte bine. Atacantul va efectua un consult medical amănunţit, pentru a se stabili exact cât de gravă este accidentarea sa. Rămâne astfel de văzut dacă Rrahmani va putea fi apt pentru duelul din runda următoare, cu Petrolul.

Rapid, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Albion Rrahmani

În minutul 67 al duelului cu CFR Cluj, Albion Rrahmani s-a prăbuşit pe teren, după un duel cu Matija Boben. Acesta nu a mai putut continua partida şi a ieşit în lacrimi de pe teren.

„Albion a marcat primul său gol din acest sezon, dar a încheiat partida în lacrimi.

„Lewa” a suferit un traumatism dur în meciul cu CFR, după un contact cu un adversar. În prezent se simte mai bine, însă are în continuare dureri.

Reclamă
Reclamă 4

Mâine va efectua un consult medical de specialitate, pentru a afla exact cât de gravă este accidentarea”, a anunţat Rapid, pe contul oficial de Facebook.

Marius Şumudică îl atenţionează pe Neil Lennon, după gestul făcut către fanii Rapidului

Marius Şumudică îl atenţionează pe Neil Lennon, după gestul făcut către fanii Rapidului. Giuleştenii au obţinut un rezultat de egalitate la ultima fază a meciului cu CFR Cluj de pe teren propriu, atunci când Hasani a marcat în minutul 90+7.

Imediat după golul care a asigurat un punct pentru Rapid, Neil Lennon a făcut mai multe gesturi către suporterii giuleşteni.

Reclamă

Eu am fost antrenor în Giulești și știu ce înseamnă. Nu știu împotriva cui era îndreptat gestul lui Lennon. Le zice să nu mai vorbească și le arată urechea sau ceva de genul ăsta. Eu am greșit în cariera mea și am încercat să scot din portofoliul meu aceste gesturi necugetate.

Când tu ai un gest de genul ăsta într-o țară străină, în momentul în care intri în Giulești, în groapa cu lei, nimeni nu te iartă. Poți fi vânat, de acum încolo, oricând.

Eu îi dau un sfat. E un antrenor mai titrat prin ce a făcut, dar eu îi dau un sfat referitor la ce înseamnă Rapid. Niciodată n-a câștigat nimeni împotriva suporterilor și nici nu va câștiga. Nimeni! Dacă acest gest l-a făcut împotriva suporterilor, din momentul de față e grav!

E grav! Depinde de rezultatele pe care le face. Dacă nu făcea asta, ar fi avut mai mult timp. Dacă intri într-un conflict tacit de acest gen, vei fi vânat la fiecare rezultat negativ. Țintă, clar! E o greșeală mare dacă a făcut-o împotriva suporterilor”, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:33

Răzvan Sava e aproape să plece de la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care o pot încasa ardelenii! Balaj a confirmat discuţiile

19:31

„Vrea să vină!” Ce se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj! Anunţul clujenilor

18:58

Recordul stabilit de Lewis Hamilton după ce s-a clasat pe locul 3 în Marele Premiu al Ungariei: „A fost excepţional”!

18:54

Ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB: „Am propus 800.000 de euro!”

18:40

Gestul făcut de Cristi Săpunaru, după ce a fost din nou rezervă la Rapid! Ce s-a întâmplat la finalul meciului cu CFR Cluj

18:14

Portughezul Borges l-a învins pe Nadal la Bastad şi a câştigat primul său titlu în circuitul ATP!

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și