Închide meniul

Zeljko Kopic, promisiune uriaşă pentru fani, după prima victorie a lui Dinamo: „Pentru asta muncim!”

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2024, 17:29

Reclamă
Zeljko Kopic, promisiune uriaşă pentru fani, după prima victorie a lui Dinamo: „Pentru asta muncim!

Zeljko Kopic, promisiune uriaşă pentru fani, după prima victorie a lui Dinamo

Zeljko Kopic, în timpul unui meci al lui Dinamo/ Profimedia

Zeljko Kopic a făcut o promisiune uriaşă pentru fani, după prima victorie obţinută de Dinamo, în acest sezon. Antrenorul croat a transmis că îşi doreşte să evite situaţia dezastruoasă din sezonul precedent, când echipa a fost la un pas de retrogradarea directă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a impus categoric în derby-ul cu Petrolul. „Câinii” s-au impus cu 4-1, iar în runda următoare se vor duela cu Sepsi.

Zeljko Kopic, promisiune uriaşă pentru fani, după prima victorie a lui Dinamo

Zeljko Kopic a transmis că nu vrea să pună presiune în jucători, fiind de părere că echipa are şanse să fie în play-off, în acest sezon. Tehnicianul lui Dinamo s-a declarat convins că formaţia din Ştefan cel Mare va avea un sezon cu rezultate bune.

Nu vreau să pun presiune pe jucători. Ceea ce am vorbit cu ei vreau să punem în practică: să stabilizăm echipa, clubul, să căutăm performanța, să încercăm să fim aproape de primele șase echipe din clasament. Dacă se va întâmpla să fim în cursa pentru play-off, de ce să nu încercăm? Dar nu are rost să pun și eu presiune acum. Trebuie să creștem pas cu pas, să creștem tinerii, apoi vom vedea ce va fi.

Pentru asta muncim! E cel mai important lucru acum. Cum simt echipa acum, și clubul, și energia a tot ceea ce se întâmplă la Dinamo, cred că vom avea un campionat bun și nu vom mai avea situația din ultimii ani. Nu promit că vom fi acolo sau dincolo, dar simt că noi creștem bine și pozitiv.

Reclamă
Reclamă 4

Ultimele luni au fost grele din punct de vedere mental. A trebuit să luptăm mult ca să stăm în ligă. Nu a fost ușor pentru jucători, pentru staff, pentru nimeni. Am reînceput să lucrăm și să muncim mai ofensiv din prima zi a revenirii la antrenamente, la începutul verii. Și vrem să avem stabilitate în defensivă, să nu mai luăm goluri, mai ales pe greșeli individuale, așa cum s-a întâmplat și la Cluj! Am controlat jocul mai bine cu Petrolul, iar apetitul ofensiv a făcut diferența”, a declarat Zeljko Kopic, conform gsp.ro.

Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1

Cătălin Cîrjan a oferit prima reacţie, după ce Dinamo a învins-o pe Petrolul, cu scorul de 4-1. Mijlocaşul s-a declarat extrem de mulţumit de rezultat şi şi-a stabilit obiectivul, pentru acest sezon, anume play-off-ul.

„Suntem foarte bucuroşi, o victorie muncită. A plouat foarte mult înainte, terenul nu a fost prea bun. Meciul a fost foarte bun pentru noi. Foarte multe persoane au spus că o să ne batem la retrogradare. Sper să fim în playoff.

Reclamă

Mă simt foarte bine. Am meciuri în picioare, asta e cel mai important, la 21 de ani, să joc. Sezonul trecut nu am avut meciuri în picioare. A fost dificil pentru ei (n.r.: pentru noii colegi de la Dinamo sezonul trecut). Ne-am pregătit foarte bine. Avem un lot foarte bun. Cei cu experienţă ne ajută pe cei tineri. Avem foame de rezultate sezonul ăsta.

Cel mai important e să ne susţină suporterii. Împreună cu ei sperăm să facem rezultate extraordinare. Cred că avem un lot foarte bun. Cred că ne putem bate pentru play-off. Clar suporterii îşi doresc să redevenim ce am fost odată”, a declarat Cătălin Cîrjan, conform digisport.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:23

Sepsi a învins-o dramatic pe Gloria Buzău şi e lider în Liga 1! Buzoienii egalaseră în minutul 90+4, dar golul a fost anulat

21:13

Transfer de senzaţie pregătit de Porto! Un fost star de la Real Madrid e aşteptat în Liga Portugal

21:11

Oţelul Galaţi – Farul Constanţa LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Gică Hagi caută prima victorie a sezonului! Echipele de start

20:52

FotoAl-Gharafa „forţează” grupele Ligii Campionilor Asiei cu un atac stelar! Florinel Coman, coleg cu un fost star de la Real Madrid

20:47

„Este doar o victorie!” Andrei Nicolescu, reacţie clară după succesul la scor al lui Dinamo

20:04

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei va fi live în AntenaPLAY (26-28 iulie). Programul complet

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și