Închide meniul

Ce se întâmplă cu Horaţiu Moldovan! Atletico Madrid i-a decis viitorul portarului român

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2024, 16:51

Reclamă
Ce se întâmplă cu Horaţiu Moldovan! Atletico Madrid i-a decis viitorul portarului român

Ce se întâmplă cu Horaţiu Moldovan

Horaţiu Moldovan, în tricoul lui Atletico Madrid / Profimediaimages

Spaniolii de la Marca au dezvăluit ce se întâmplă cu Horaţiu Moldovan. După ce portarul român a anunţat că îşi doreşte să plece de la Atletico Madrid, oficialii clubului madrilean nu iau în calcul o eventuală despărţire de acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan a revenit la antrenamentele lui Atletico Madrid. Acesta şi-a luat o scurtă vacanţă, după EURO 2024, şi a început pregătirile sub comanda lui Diego Simeone.

Ce se întâmplă cu Horaţiu Moldovan

Spaniolii notează că în ciuda dorinţei lui Horaţiu Moldovan de a pleca de la Atletico Madrid, în această vară, acesta ar putea rămâne pe Wanda Metropolitano.

Concret, jurnaliştii de la Marca menţionează că pe lista de sarcini a directorului dportiv de la Atletico Madrid nu se află şi căutarea unui nou portar, semn că românul ar putea continua în La Liga.

Horaţiu Moldovan a revenit astăzi la antrenamentele lui Atletico Madrid. Cel care nu a bifat niciun minut la formaţia lui Diego Simeone nu s-a antrenat alături de Jan Oblak, deoarece portarul sloven s-a pregătit separat, în sala de forţă.

Reclamă
Reclamă 4

Totodată, spaniolii mai notează că Stefan Savic e la un pas să plece de la Atletico Madrid. Fundaşul central se antrenează la formaţia madrileană, însă este foarte aproape de un transfer la Trabzonspor, acolo unde va face echipă cu internaţionalul român, Denis Drăguş, transferat în această vară de turci.

Horaţiu Moldovan, mesaj categoric despre viitorul lui la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan a transmis un mesaj categoric despre viitorul lui la Atletico Madrid. Portarul naţionalei României a transmis că îşi doreşte să plece de la formaţia madrileană, cel târziu în iarnă.

Horaţiu Moldovan încă nu a debutat la Atletico Madrid, fiind rezerva lui Jan Oblak. Portarul a transmis că îşi doreşte să joace, astfel că e gata să facă pasul şi să plece de la Wanda Metropolitano.

Reclamă

Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa, pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid.

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine”, a declarat Horaţiu Moldovan, în cadrul unui podcast, în urmă cu o lună.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

„Nu există om să nu fie înlocuit” Gică Popescu, prima reacţie despre venirea lui Gică Hagi la naţională!

20:45

LIVE TEXTFCSB – Maccabi Tel Aviv 0-0. Campioana României are meci tare în Ghencea. Zahavi, ocazie importantă în startul partidei!

20:37

„Vreau să câştig trofee!” Denis Drăguş şi-a setat obiectivele la Trabzonspor! Ce număr va purta la noua echipă

20:19

Secretarul general al ONU, apel către un armistiţiu în toate conflictele armate, pe durata Jocurilor Olimpice: „Să depună armele”

19:31

Două reveniri în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv! Helmut Duckadam, reacţie imediată: „Surpriză!”

19:08

Ciprian Marica, convins că Gică Hagi trebuie să fie numit la naţionala României: „Este momentul să accepte o nouă provocare!”

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și