Închide meniul

Jucătorul numit „cel mai bun din România” şi care i-a fost recomandat lui Gigi Becali semnează! I se plăteşte clauza

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iulie 2024, 17:20

Reclamă
Jucătorul numit „cel mai bun din România şi care i-a fost recomandat lui Gigi Becali semnează! I se plăteşte clauza

Jucătorul numit "cel mai bun din România" şi care i-a fost recomandat lui Gigi Becali semnează!

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Jucătorul numit „cel mai bun din România” şi care i-a fost recomandat lui Gigi Becali semnează! Sebastian Mailat, despre care Valeriu Iftime declara că ar putea juca oricând la FCSB, va merge la echipa sud-coreeană Suwon Samsung Bluewings.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa aflată în liga a doua sud-coreeană îi va plăti lui Mailat clauza de reziliere de 300.000 de euro.

Jucătorul numit „cel mai bun din România” şi care i-a fost recomandat lui Gigi Becali semnează! I se plăteşte clauza

Potrivit fanatik.ro, Sebastian Mailat (26 de ani) va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună la gruparea sud-coreeană. La FC Botoşani el câştiga 5.000 de euro pe lună.

La salariul pe care i-l oferă sud-coreenii, se adaugă un bonus consistent pentru Mailat în cazul în care Suwon Samsung Bluewings reuşeşte să promoveze în prima ligă.

Flavius Stoican spunea despre Mailat în trecut că este „cel mai bun din România”. „Doi jucători care îmi plac sunt Mailat și Coman. Vine din spate și Mazilu. Sunt mai mulți jucători, dar despre aceștia trei cred că orice echipă din SuperLiga ar dori să îi aibă”, declara Flavius Stoican.

Reclamă
Reclamă 4

Valeriu Iftime i-l recomanda pe Mailat lui Gigi Becali la FCSB. Mailat este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 600.000 de euro.

Sebi Mailat a făcut un meci extraordinar, este extremă stânga. Acum nu are loc la FCSB, dar va avea dacă intră în formă. Anul trecut a avut 17, 18 goluri la Botoșani. Țin la el, îl apreciez foarte tare și pentru că este al nostru.

A avut ofertă bună de plecat în vară, a dat 18 goluri în Liga 1 de la o echipă din subsolul clasamentului. Golurile lui ne-au salvat, este un jucător excepțional. Poate juca la FCSB oricând, are 26 de ani. Am fost vineri seară în cantonament și i-am zis: «Sebi mai joci și tu fotbal? / Dacă mă bagă Mister ați scăpat de griji»”, declara Valeriu Iftime.

Reclamă

Gigi Becali a luat o decizie radicală privind transferurile!

Gigi Becali a anunţat că a luat o decizie radicală privind transferurile. Patronul roş-albaştrilor nu mai doreşte să vorbească despre niciun transfer la FCSB. Recent, Becali a precizat că nu îl poate transfera pe Louis Munteanu, pe care şi-l dorea la FCSB.

Becali se concentrează pe dubla cu Maccabi Tel Aviv din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. FCSB – Maccabi Tel Aviv se dispută, în această seară, de la ora 20:30, pe stadionul Ghencea. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Returul, care este decisiv pentru calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, va fi transmis în exclusivitate pe Antena 1 şi în AntenaPLAY miercuri, 31 iulie, de la ora 21.00.

Obiectivul lui Gigi Becali în cupele europene este accederea în grupele Ligii Campionilor. Patronul roş-albaştrilor ar da, astfel, o lovitură financiară uriaşă.

Eu nu vorbesc dacă trec de Maccabi. Eu vorbesc numai de grupele Ligii Campionilor. Nu mă interesează câți bani iau cu Maccabi. După aia, dacă vrea Domnul, vorbesc de Sparta Praga.

După aia vorbesc de play-off și gata. Eu nu vorbesc de câți bani iau cu Maccabi. Eu vorbesc de final, aia țintesc, finalul… Liga Campionilor grupe!

Sunt 15-20 de milioane calificarea, plus bilete, plus market-pool, plus 3 milioane o victorie… Deci ajungi la 45-50 de milioane”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:20

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

21:18

„Hagi acceptă” Motivul pentru care Helmut Duckadam e convins că „Regele” va deveni selecţionerul României!

21:00

Florinel Coman şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa. „Mbappe”, gata să fie golgheter şi la arabi!

20:49

„Nu există om să nu fie înlocuit” Gică Popescu, prima reacţie despre venirea lui Gică Hagi la naţională!

20:45

LIVE TEXTFCSB – Maccabi Tel Aviv 0-0. Campioana României are meci tare în Ghencea. Ştefănescu i-a umplut de cartonaşe pe adversari!

20:37

„Vreau să câştig trofee!” Denis Drăguş şi-a setat obiectivele la Trabzonspor! Ce număr va purta la noua echipă

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și