Închide meniul

Anunţul lui Gigi Becali despre Louis Munteanu! Patronul FCSB-ului a luat o decizie radicală privind transferurile

Bogdan Stănescu Publicat: 22 iulie 2024, 22:08

Reclamă
Anunţul lui Gigi Becali despre Louis Munteanu! Patronul FCSB-ului a luat o decizie radicală privind transferurile

Anunţul lui Gigi Becali despre Louis Munteanu!

Gigi Becali / Profimedia Images

Anunţul lui Gigi Becali despre Louis Munteanu vine să confirme ceea ce au scris deja italienii. Presa italiană a dezvăluit că Louis Munteanu va avea o întâlnire cu reprezentanţii Fiorentinei săptămâna viitoare. Se va discuta viitorul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a declarat că Fiorentina vrea să îl testeze pe Louis Munteanu. Atacantul român a impresionat în meciurile de pregătire. Munteanu a marcat un gol şi a dat o pasă de gol în amicalul contra echipei Primavera a Fiorentinei. Totodată, el a dat o pasă de gol în amicalul Fiorentina – Reggiana 4-0.

Anunţul lui Gigi Becali despre Louis Munteanu! Patronul FCSB-ului a luat o decizie radicală privind transferurile

În plină luptă pentru grupele Ligii Campionilor, Gigi Becali a hotărât să nu mai transfere, momentan, niciun jucător.

Eu știam. Nu am și zis? Nu v-am zis? Dacă era, făceam eu ceva. Dar am văzut că nu se poate. Știam ce știam. Dacă ei vor să îl țină? Fiorentina. Vor să îl verifice. La ora asta nu mă mai interesează nimic. Niciun jucător nu mă interesează. Poate să fie și Maradona”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Louis Munteanu e dorit de mai multe cluburi din Serie A, a dezvăluit presa italiană. Pe lângă cluburile din Serie A, formaţii din Belgia şi Turcia şi-au manifestat dorinţa de a-l achiziţiona pe atacantul român.

Reclamă
Reclamă 4

Viitorul lui Louis Munteanu este nedecis. Potrivit ediției de astăzi a Corriere dello Sport, săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire între Fiorentina și agentul atacantului pentru a găsi un loc potrivit pentru fotbalistul născut în 2002.

Are oferte din partea unor cluburi din Serie A, precum și din campionatele străine”, au scris cei de la firenzeviola.it.

Atacantul român în vârstă de 22 de ani mai are contract cu Fiorentina până în vara anului viitor. Louis Munteanu e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.8 milioane de euro.

Reclamă

Munteanu s-a mai aflat pe lista de transferuri a FCSB-ului şi a Rapidului. Gigi Becali dezvăluia că a trimis o ofertă scrisă de 1.5 milioane de euro pentru Munteanu. Fiorentina a refuzat oferta.

„Vrea să vină!” Ce se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj! Anunţul clujenilor

Cristi Balaj a dezvăluit ce se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu, la CFR Cluj. Fostul arbitru a dezvăluit că atacantul şi-a dat acordul pentru a semna cu formaţia din Gruia.

Şi Dan Petrescu a fost întrebat despre transferul lui Louis Munteanu, imediat după remiza obţinută de CFR Cluj, cu Rapid. Acesta nu a vrut să ofere un răspuns concret, mărturisind că în continuare îşi doreşte să facă transferuri.

Cristi Balaj a transmis că sunt discuţii avansate pentru transferul lui Louis Munteanu. Acesta a transmis că atacantul şi-a exprimat deja dorinţa de a semna cu vicecampioana.

De asemenea, Cristi Balaj a mai subliniat că Dan Petrescu îl va ajuta cu siguranţă pe Louis Munteanu, deoarece „Bursucul” s-a bazat, de multe ori, pe jucători tineri.

„Îmi place să vorbesc despre transferuri abia după ce s-au materializat. Șanse există, știu pe ceea ce se bazează. Există posibilitate și disponibilitate, s-au lansat discuții și sume.

El vrea să vină la CFR. Este un mediu propice, Dan Petrescu a demonstrat că folosește jucători tineri. Își dorește să vină aici, nu doar că și-a dat acordul de principiu”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni

23:40

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv i-a răspuns lui Elias Charalambous, după ce cipriotul a spus că FCSB se va califica „1000%”!

23:40

Fază controversată în Oţelul – Farul! Gol anulat pentru trupa lui Gică Hagi! Duel încins cu Dorinel Munteanu

23:25

„Nu suntem la nivelul celor din San Marino” Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, „săgeţi” către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

23:23

„Respect doar din partea fanilor” Fostul jucător al lui Dinamo, „săgeţi” către Kopic şi conducere după despărţirea de „câini”!

22:53

Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după ce „Regele” transmitea că Farul se desparte de fostul jucător al FCSB-ului!

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid 3 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. FCSB şi-a aflat posibila adversară 6 FotoTeam Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!
Citește și