Închide meniul
Foto

Decizia radicală luată de Ilie Năstase, după ce fiica lui s-a fotografiat dezbrăcată pentru bani: „Asta vreau să știe!”

Publicat: 23 iulie 2024, 17:14

Reclamă
Decizia radicală luată de Ilie Năstase, după ce fiica lui s-a fotografiat dezbrăcată pentru bani: „Asta vreau să știe!”

Decizia radicală luată de Ilie Năstase, după ce fiica lui s-a fotografiat dezbrăcată pentru bani

Charlotte Năstase este fiica lui Ilie Năstase / Colaj Profimedia Instagram

S-a aflat care a fost decizia radicală luată de Ilie Năstase, după ce fiica lui s-a fotografiat dezbrăcată pentru bani. Fostul mare jucător de tenis a rupt tăcerea şi a spus totul despre Charlotte Năstase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nasty” tocmai a împlinit 78 de ani şi a sărbătorit alături de familie. De la petrecerea care a avut loc pe litoral au lipsit copiii pe care Ilie îi are din mariajul cu Alexandra King, Charlotte şi Nicholas.

Decizia radicală luată de Ilie Năstase, după ce fiica lui s-a fotografiat dezbrăcată pentru bani

Charlotte ar fi încercat să îşi felicite tatăl, dar nu a reuşit să îl sune. A şi acuzat-o pe actuala soţie a lui Ilie Năstase, Ioana Năstase, că ar fi blocat-o pe telefon.

Fostul lider ATP a răbufnit şi a atacat-o în termeni duri chiar pe propria fiică. I-a explicat şi de ce nu vrea să mai audă de ea.

Este incredibil ce poate să spună. Păi cum să umble Ioana la mine în telefon? Cum să o blocheze soția mea? Fabulos! Vreau să știe că eu, personal, am blocat-o. Așa că să stea liniștită, să nu mai arunce vina pe ea. Da, în urmă cu trei ani, când a apărut ea cu OnlyFans-ul sau dezbrăcată în poze, atunci am blocat-o. De atunci gata, nu mai am nicio treabă cu ea.

Reclamă
Reclamă 4

Îi urez multă sănătate, dar o rog să termine cu scandalurile. Cu mine nu mai are ce discuta, e pe drumul ei. Am ajutat-o când a fost cazul, i-am plătit școala, vreo jumătate de milion de euro. Ea e în SUA, eu în România, nu-mi mai pasă. Fiecare are viața lui”, a declarat Ilie Năstase pentru spynews.ro.

În 2022, Charlotte şi-a deschis cont pe OnlyFans, un site cu conţinut exclusiv pentru adulţi. A acceptat să pozeze în ipostaze provocatoare în schimbul unor sume de bani. A fost momentul care l-a făcut pe Ilie Năstase să ia decizia radicală şi să nu îşi dorească să mai audă de fiica lui.

Fostul mare jucător de tenis este la al cincilea mariaj, dar riscă să divorţeze din nou. „Nasty” de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) este acum împreună cu Ioana Năstase, cea cu care a fost implicat în mai multe scandaluri. Ilie mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Reclamă

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că ar fi în divorţ

Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că ar fi în divorţ cu Ioana Năstase! Fostul mare tenismen român a negat vehement informaţia. Totodată, a anunţat că îi va acţiona în instanţă pe cei care au transmis această informaţie.

Sunt cu soția, cu copiii la mare. Este și băiatul Ioanei cu soția. Este o petrecere restrânsă, doar noi, în familie. Mâncăm și ne bucurăm de fiecare moment. E foarte bine, toată lumea este mulțumită. Ce atâta nebunie? Cel mai frumos cadou pentru mine este să fiu sănătos, nu-mi trebuie altceva. Sunt foarte bine cu Ioana, nici vorbă de divorț. De ce nu se scrie adevărul? De ce minciuni? Niște idioți, o să-i dau în judecată pe toți, nu se mai poate”, a declarat Ilie Năstase.

Ilie Năstase dezvăluia în trecut că încearcă să aibă un copil şi cu cea de-a cincea lui soţie, Ioana. Fostul lider ATP și Ioana Năstase sunt căsătoriți din 2019, iar relația lor a trecut prin multe momente tumultoase. Cea de-a cincea soţie a lui Ilie a anunţat de mai multe ori că va divorţa, dar de fiecare dată a fost convinsă să renunţe la idee.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:11

Adrian Şut a ieşit accidentat de pe teren, în FCSB – Maccabi Tel Aviv! Roş-albaştrii, în pericol să piardă un jucător important

21:58

Ocazii în lanţ ratate de FCSB! David Miculescu şi Adrian Şut, la un pas să marcheze în meciul cu Maccabi Tel Aviv

21:55

„Va fi la noi” Neluţu Varga, cele mai noi detalii despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj!

21:55

Fostul campion mondial Mircea Grabovschi a murit la vârsta de 71 de ani: „O pierdere dureroasă pentru handbalul mondial!”

21:45

LIVE TEXTFCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa a restabilit imediat egalitatea! Lovitură de cap perfectă a fundaşului central

21:22

Spectacol total în meciul care ar putea decide viitoarea adversară a FCSB-ului din Europa! Hat-trick în 13 minute

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și