Închide meniul

Veste uriaşă pentru FCSB, înaintea duelului cu Maccabi Tel Aviv! Vedeta care e OUT din lotul israelienilor

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2024, 18:20

Reclamă
Veste uriaşă pentru FCSB, înaintea duelului cu Maccabi Tel Aviv! Vedeta care e OUT din lotul israelienilor

Veste uriaşă pentru FCSB, înaintea duelului cu Maccabi Tel Aviv

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

FCSB a primit o veste uriaşă, cu doar câteva ore înaintea duelului cu Maccabi Tel Aviv. Felicio Milson, una dintre vedetele campioanei din Israel e OUT din lotul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Maccabi Tel Aviv, în turul confruntării din turul secund preliminar din Champions League. Partida se va disputa astăzi, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Veste uriaşă pentru FCSB, înaintea duelului cu Maccabi Tel Aviv

Felicio Milson ar urma să nu facă parte din lotul lui Maccabi Tel Aviv, pentru duelul cu FCSB, notează fanatik.ro, care citează presa din Israel.

Milson e la un pas să se transfere de la Maccabi Tel Aviv, acesta fiind motivul pentru care va rata duelul cu FCSB. Steaua Roşie Belgrad e gata să plătească suma de 4,5 de euro pentru transferul extremei stânga.

Întrebat la conferinţa de presă premergătoare meciului despre situaţia lui Felicio Milson, antrenorul lui Maccabi Tel Aviv a răspuns imediat. Zarko Lazetic a transmis că se va lua o decizie finală în privinţa mijlocaşului în ziua partidei.

Reclamă
Reclamă 4

„Mă simt bine, sunt încântat că jucăm în Champions League cu un așa club, cu o mare istorie. Nu ne gândim la jucătorii care nu sunt cu noi. Jucătorii mei sunt dedicați. Suntem pregătiți. Știu ce am văzut la antrenamente.

Milson e cu noi, este în echipă. Mâine vom vedea care va fi situația lui. Suntem 100% pregătiți. Dacă nu vom arăta ca o echipă, înseamnă că nu suntem pregătiți.

Fotbalul este impredictibil. Ne vom face jocul nostru. Nu sunt aici să comentez unele lucruri, ci să vorbesc despre fotbal”, a spus antrenorul lui Maccabi Tel Aviv.

Reclamă

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv

Elias Charalambous a transmis un mesaj de luptă, înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv, duelul din turul secund preliminar din Champions League. Antrenorul cipriot nu se teme înaintea confruntării cu campioana din Israel.

Elias Charalambous este convins că FCSB se poate impune, fiind de părere că are la dispoziţie cel mai bun lot din Liga 1. Tehnicianul cipriot a mai subliniat că nu vrea să se gândească la un eventual duel cu Sparta Praga, din turul trei preliminar din Champions League, fiind concentrat doar asupra confruntării cu Maccabi Tel Aviv.

„Ştim că mâine este prima repriză, sunt două jocuri, totul, din punctul meu de vedere, se va decide în jocul secund.

O echipă serioasă, similară cu noi, le place să ţină mingea, vor să facă presing sus, suntem două echipe similare. Trebuie să fim foarte agresivi, concentraţi, detaliile fac diferenţa, în astfel de jocuri. Cine nu poate fi bătut!? În fotbal, cred că toate echipele pot fi bătute.

În startul sezonului, nu cred că este vreo echipă în lume care să spună că este sută la sută, este un lucru normal.

Cred şi sunt sigur că avem astfel de jucător în echipă, să facă diferenţa când este nevoie, echipa noastră are foarte multă calitate şi nu trebuie să uităm, ţinând cont de ultimele rezultate, să uitmă ce au făcut băieţii ăştia. Am încredere multă în ei şi consider că avem cel mai bun lot din România, în acest moment.

Tavi se recuperează şi foarte curând se va alătura echipei”, a declarat Elias Charalambous, în conferinţa de presă.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:22

Spectacol total în meciul care ar putea decide viitoarea adversară a FCSB-ului din Europa! Hat-trick în 13 minute

21:20

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

21:18

„Hagi acceptă” Motivul pentru care Helmut Duckadam e convins că „Regele” va deveni selecţionerul României!

21:00

Florinel Coman şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa. „Mbappe”, gata să fie golgheter şi la arabi!

20:49

„Nu există om să nu fie înlocuit” Gică Popescu, prima reacţie despre venirea lui Gică Hagi la naţională!

20:45

LIVE TEXTFCSB – Maccabi Tel Aviv 0-0. Campioana României are meci tare în Ghencea. Ştefănescu i-a umplut de cartonaşe pe adversari!

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și