Închide meniul

„Toate echipele pot fi bătute” Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv! Reacţie despre Tavi Popescu

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2024, 16:53

Reclamă
„Toate echipele pot fi bătute Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv! Reacţie despre Tavi Popescu

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB - Maccabi Tel Aviv

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Elias Charalambous a transmis un mesaj de luptă, înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv, duelul din turul secund preliminar din Champions League. Antrenorul cipriot nu se teme înaintea confruntării cu campioana din Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turul confruntării dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv se va disputa marţi, de la ora 20:30, în Ghencea. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv

Elias Charalambous este convins că FCSB se poate impune, fiind de părere că are la dispoziţie cel mai bun lot din Liga 1. Tehnicianul cipriot a mai subliniat că nu vrea să se gândească la un eventual duel cu Sparta Praga, din turul trei preliminar din Champions League, fiind concentrat doar asupra confruntării cu Maccabi Tel Aviv.

Elias Charalambous a oferit declaraţii şi despre Octavian Popescu, decarul FCSB-ului fiind operat în această vară. Antrenorul a dezvăluit că mijlocaşul va reveni curând la antrenamente.

„Ştim că mâine este prima repriză, sunt două jocuri, totul, din punctul meu de vedere, se va decide în jocul secund.

Reclamă
Reclamă 4

O echipă serioasă, similară cu noi, le place să ţină mingea, vor să facă presing sus, suntem două echipe similare. Trebuie să fim foarte agresivi, concentraţi, detaliile fac diferenţa, în astfel de jocuri. Cine nu poate fi bătut!? În fotbal, cred că toate echipele pot fi bătute.

În startul sezonului, nu cred că este vreo echipă în lume care să spună că este sută la sută, este un lucru normal.

„Stadionul va fi plin!”

(N.r. Despre Sparta Praga) Să o luăm pas cu pas, sper să mergem în runda următoare, este prea devreme acum, sunt două jocuri, mâine avem un joc, cu siguranţă că vrem să trecem în runda următoare, în fotbal nu se ştie niciodată, nu pot spune cu siguranţă că vom câştiga, noi ne dorim, vrem să mergem mai departe.

Reclamă

Azi am fost informat că stadionul va plin, ceea ce este un lucru nemaipomenit pentru jucători.

Cred şi sunt sigur că avem astfel de jucător în echipă, să facă diferenţa când este nevoie, echipa noastră are foarte multă calitate şi nu trebuie să uităm, ţinând cont de ultimele rezultate, să uitmă ce au făcut băieţii ăştia. Am încredere multă în ei şi consider că avem cel mai bun lot din România, în acest moment.

Tavi se recuperează şi foarte curând se va alătura echipei”, a declarat Elias Charalambous, în conferinţa de presă.

Elias Charalambous, întrebat direct dacă vrea să fie selecţionerul României

Elias Charalambous a fost întrebat direct dacă vrea să fie selecţionerul României, după plecarea lui Edi Iordănescu. Antrenorul celor de la FCSB a ţinut să îi transmită un mesaj lui Edi Iordănescu.

România caută selecţioner, după ce Edi Iordănescu a decis să plece, anunţul fiind făcut oficial de FRF. O variantă surpriză ar fi Elias Charalamabous. Cipriotul care a câştigat titlul cu FCSB în sezonul trecut a fost întrebat direct dacă ar fi tentat.

„Edi a plecat? E oficial? Înainte d etoate, Edi o persoană pe care o apreciez şi cu care am o relaţie foarte bune. A făcut lucruri senzaţionale pentru fotbalul românesc. Îi urez toate cele bune, sunt convins că va avea un viitor mare. În acest momen, tot ce mă intersează este echipa mea. Sunt fericit să fiu aici. Dar, în viaţă şi în viitor nu ştii niciodată ce se poate întâmpla„, a spus Elias Charalambous.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:04

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei va fi live în AntenaPLAY (26-28 iulie). Programul complet

19:55

Anunţul antrenorului lui Maccabi Tel Aviv despre vedeta echipei sale, înainte de meciul cu FCSB!

19:49

O nouă plecare de la Dinamo! Jucătorul cu aproape 100 de meciuri în tricoul „câinilor” e OUT de la echipă

19:38

FotoCel mai în vârstă campion olimpic al României, Leon Rotman, a împlinit 90 de ani! Mesajul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român

19:29

Detaliul remarcat de specialişti la David Popovici, înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Atunci a avut cele mai bune curse!”

19:18

Irina Begu şi Jaqueline Cristian au urcat în clasamentul WTA după Wimbledon! Pe ce loc se află Sorana Cîrstea

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și