Închide meniul

Răzvan Lucescu, după PAOK – Borac Banja Luka 3-2: „Trebuie să schimbăm multe lucruri. Trebuia să marcăm mai mult”

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2024, 9:00

Reclamă
Răzvan Lucescu, după PAOK – Borac Banja Luka 3-2: „Trebuie să schimbăm multe lucruri. Trebuia să marcăm mai mult

Răzvan Lucescu, după PAOK - Borac Banja Luka 3-2

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Răzvan Lucescu a vorbit la conferinţa de presă susţinută după PAOK – Borac Banja Luka 3-2, din turul secund al preliminariilor Ligii Campionilor. Antrenorul cu două titluri câştigate cu PAOK în Superliga transmisă exclusiv în AntenaPLAY şi-ar fi dorit un succes la un scor mai mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Primul meci oficial ne-a adus şi prima victorie, dar va trebui să muncim asupra multor aspecte. Am câştigat şi lucrurile merg unde vrem noi. Când este un ritm scăzut, nu avem intensitatea pe care ne-o dorim. Avem nevoie de incredere în sine. Dacă aveam mai multă răbdare, nu am fi comis acele greşeli.

Răzvan Lucescu, declaraţii după PAOK – Borac Banja Luka 3-2

E important că mai mulţi jucători au primit minute în repriza a doua, dar trebuie să lucrăm la intensitate şi la încredere. Dar victoria e cea mai importantă şi va trebui să reparăm repede nişte lucruri pentru a ne califica mai departe.

Am marcat trei goluri, dar am mai avut şi alte cel puţin trei ocazii mari de a marca. Trebuia să mai înscriem măcar încă un gol. Adversarul nu ne-a ameninţat prea mult, dar noi am făcut multe greşeli. Victoria ne va ajuta să gestionăm mai bine meciul retur”, a spus Lucescu, la conferinţa de presă.

PAOK Salonic – Borac Banja Luka 3-2

PAOK Salonic, antrentă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia bosniacă Borac Banja Luka, în prima manşă a turului secund preliminar din Liga Campionilor.

Reclamă
Reclamă 4

Elevii lui Răzvan Lucescu au deschis scorul în minutul 17 prin Konstantinos Koulierakis. Bosniacii au egalat trei minute mai târziu, din penalti, prin Sebastian Herrera, însă grecii au făcut 2-1 printr-un gol al aceluiaşi Koulierakis, în minutul 39. Oaspeţii au egalat în al treilea minut de prelungire al primei reprize, prin Enver Kulasin şi la pauză a fost 2-2.

Imediat după reluare, în minutul 51, Despodov a executat un corner şi William Troost-Ekong a înscris, aducând gazdele în avantaj. PAOK s-a impus cu 3-2, iar returul se va disputa miercuri, 31 iulie, în Bosnia.

Reclamă

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:45

Cornel Dinu ştie ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB: „Are nevoie de el”

10:20

Tot ce trebuie să ştii despre Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Începe show-ul la Paris

10:01

Suedia – Norvegia 32-28. Prima surpriză la Jocurile Olimpice 2024

10:00

Naţionala României de fotbal, mesaj pentru tricolorii de la Jocurile Olimpice 2024: „Să aveţi şi voi parte de momente de neuitat”

9:33

Starul lui Maribor, verdict după victoria cu Universitatea Craiova! Cum a caracterizat echipa lui Costel Gâlcă: „Ştiam asta”

9:03

Carlos Sainz, prim indiciu despre viitorul său în Formula 1™: „Nici nu mi-a trecut prin minte”. Ce variantă a scos din calcul

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și