Închide meniul

Starul lui Maribor, verdict după victoria cu Universitatea Craiova! Cum a caracterizat echipa lui Costel Gâlcă: „Ştiam asta”

Alex Masgras Publicat: 26 iulie 2024, 9:33

Reclamă
Starul lui Maribor, verdict după victoria cu Universitatea Craiova! Cum a caracterizat echipa lui Costel Gâlcă: „Ştiam asta

Starul lui Maribor, verdict după victoria cu Universitatea Craiova! Cum a caracterizat echipa lui Costel Gâlcă: "Ştiam asta"

Jan Repas, în timpul meciului Maribor - Universitatea Craiova / Facebook NK Maribor

Starul lui Maribor a dat un verdict după victoria cu Universitatea Craiova. Echipa din Slovenia s-a impus cu 2-0 în prima manşă a turului 2 preliminar Conference League, meci care a fost în direct pe Antena Stars şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eliminarea lui Maldonado din minutul 31 al partidei le-a făcut viaţa mai uşoară slovenilor, care au marcat cele două goluri în repriza secundă.

Starul lui Maribor, verdict după victoria cu Universitatea Craiova! Cum a caracterizat echipa lui Costel Gâlcă

Jan Repas este conştient că diferenţa s-a făcut în momentul în care echipa lui Costel Gâlcă a rămas în 10 oameni. Din punctul său de vedere, Universitatea Craiova este o echipă mai bună decât Botev Plovdiv, echipă care a eliminat Maribor în turul 1 preliminar Europa League:

„Știam că vom întâlni un adversar dificil, chiar mai bun decât Botev Plovdiv, în opinia mea, însă am intrat bine în meci. Am reușit să ajungem în careul advers, iar cartonașul roșu ne-a făcut meciul mai simplu.

Am forțat adversarul să se apere, iar acest lucru le-a luat multă energie. Bine că am marcat în repriza secundă și a devenit totul mult mai simplu pentru noi. A fost foarte important și că am marcat al doilea gol și avem un avantaj bun înaintea returului”, a declarat Jan Repas, la finalul partidei.

Reclamă
Reclamă 4

Universitatea Craiova, învinsă de Maribor

Universitatea Craiova a pierdut joi seară, în deplasare, scor 0-2, meciul cu formaţia slovenă Maribor, din manşa întâi a turului al doilea preliminar din Conference League, în direct pe Antena Stars şi în AntenaPLAY.

Partida de la Maribor a început cu ocazia lui Ziga Repas, şut respins de Laurenţiu Popescu, în minutul 4, şi a continuat cu şansa irosită de Andrei Ivan în minutul 13, la centrarea lui Bancu. Imediat după ocazia oltenilor Sirvys a şutat pe lângă poartă pentru ca din minutul 31 Craiova să rămână în zece oameni. Hondurianul Denil Maldonado a fost eliminat cu roşu direct la un fault din spate la Beugre, după ce acesta scăpase singur cu portarul Popescu. Pe finalul primei părţi Maribor a avut un gol anulat – în minutul 45+4, când Beugre a înscris, dar se afla în ofsaid.

Gazdele au deschis scorul în minutul 57, când Ziga Repas a trimis în careu, iar fratele său, Jan Repas, a înscris. Slovenii au trecut pe lângă gol în minutul 69, cu o dublă ocazie. Mai întâi Popescu a scos de sub bară o minge care părea că iese afară, apoi Karic a şutat pe lângă poartă. Maribor a făcut însă 2-0 în minutul 88, prin Arnel Jakupovic şi returul de la Craiova va fi greu pentru echipa lui Gâlcă.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și