Închide meniul

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2024, 10:47

Reclamă
I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător

Gigi Becali/ Profimedia

Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător de la FCSB a fost dezvăluită imediat după eșecul suferit de campioană, cu Oțelul. Patronul roș-albaștrilor a mărturisit că i-a propus lui Risto Radunovic să-și continue contractul cu formația roș-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a oferit un contract pe doi ani fundașului muntenegrean. Patronul de la FCSB i-a propus un salariu de 20.000 de euro pe lună și un bonus la semnătură de 200.000 de euro.

Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător

Risto Radunovic nu i-a oferit încă un răspuns lui Gigi Becali, după oferta primită. Fundașul muntenegrean își dorește un contract valabil pe trei sezoane, lucru pe care latifundiarul din Pipera nu este dispus să-l ofere.

„Eu i-am propus lui Radunovic, i-am dat ce a vrut el. Acum că nu vrea pe doi ani, că vrea pe trei. Păi, tu ai 33 de ani. `Mie mi-e frică să fac pe doi ani`. Du-te să-ți facă cine vrei tu pe trei ani. Mai iau un Kiki și la revedere fotbal (n.r.- râde).

I-am dat exact ce vrea el, 200.000 (n.r.- de euro) la semnătură și 20.000 pe lună. După, că vrea pe trei ani, că s-a făcut român și vrea să se retragă din fotbal aici, să nu mai aibă griji. Păi, mie îmi arde de grijile lui?

Reclamă
Reclamă 4

Mie îmi arde de grijile mele. Ei au văzut că atunci când vreau ceva, eu cedez, dar trebuie să-mi schimb comportamentul. Prea s-au învățat toți, trebuie să schimb atitudinea, principiile astea”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul

Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul, a fost Andrei Vlad. Patronul campioanei a transmis că nu el a luat această decizie, de a-l titulariza pe cel pe care în trecut îl numea „Messi al portarilor”.

Ștefan Târnovanu a fost menajat de staff-ul celor de la FCSB, pentru returul cu Maccabi Tel Aviv, din turul doi preliminar din Champions League. Partida se va disputa miercuri, de la ora 21:00, și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă

Altă chestiune, pe care n-am făcut-o eu. Târnovanu să fie liber două zile. Păi, ce facem, mă, portarul trebuie să se odihnească? Ce face de e obosit? `Păi, uite, că ar fi bine`. `Bine, mă, dacă voi vreți așa…`.

Are dreptate Duckadam. La mingea aia (n.r.- la primul gol al Oțelului), ce cauți tu în 6 metri? Te dai șmecher? Putea să se retragă, dar făcea pe interesantul că e foarte atent”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:20

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

17:57

Deces în Satul Olimpic, în chiar prima zi a Jocurilor Olimpice 2024! Polițiștii fac cercetări

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și