Închide meniul

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2024, 13:04

Reclamă
Trebuie potolit!” Cu ce problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

Cătălin Cîrjan, în timpul unui meci la Dinamo/ Profimedia

Andrei Nicolescu a dezvăluit cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo. În ciuda faptului că a marcat două goluri în două meciuri jucate în tricoul „câinilor”, mijlocașul este în continuare nemulțumit de jocul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a obținut o victorie categorică în etapa precedentă, scor 4-1 cu Petrolul. În această etapă, „câinii” se vor duela cu Sepsi. Meciul se va disputa astăzi, de la ora 22:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo

Andrei Nicolescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Cîrjan și a dezvăluit că Zeljko Kopic și l-a dorit pe acesta la Dinamo. De asemenea, administratorul special al „câinilor” a transmis că are mare încredere în potențialul mijlocașului de 21 de ani, transferat de la Rapid.

A fost ideea noastră să îl aducem și evident antrenorul a văzut potențial în el. Am fost la unison pe această direcție. A fost un moment în care am văzut această posibilitate.

Noi credem foarte mult în el, credem că poate avea o constanță și evoluții foarte bune. Trebuie să nu mai pună atât de multă presiune pe el. El nici după aceste două meciuri nu era atât de mulțumit de evoluția lui și trebuie să îl potolim un pic.

Reclamă
Reclamă 4

Își pune mereu presiune pe el și poate de-asta oamenii l-au judecat”, a declarat Andrei Nicolescu, conform digisport.ro.

„Este doar o victorie!” Andrei Nicolescu, reacţie clară după succesul la scor al lui Dinamo

Andrei Nicolescu a oferit o reacţie clară, după succesul la scor al lui Dinamo. Administratorul special al „câinilor” a transmis că jucătorilor tineri le lipseşte maturitatea, însă s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut în duelul cu Petrolul.

Am făcut tot ce a depins de noi să-l aducem pe Cîrjan. Cred că ne-am pregătit bine, filosofia noastră este să construim un Dinamo pentru viitor, nu doar pentru un an. La CFR a fost dezamăgitor rezultatul, dar am arătat destul de bine. Lipsește maturitatea unor jucători tineri, care trebuie să interpreteze mai bine fazele și să conducă ostilitățile, nu să sufere la final.

Reclamă

Cu Petrolul a fost un meci bun, un meci solid, dar trebuie să ne continuăm parcursul, pas cu pas. Nu trebuie să fim prea fericiți pentru acest rezultat, este doar o victorie.

Momentan, cei care sunt în echipă fac parte din viziunea noastră. Am anunțat împrumuturile și transferurile pe care le-am făcut de fiecare dată. Avem un parteneriat cu firma domnului Negoiţă și ne dorim ca sponsorii să alcătuiască o bună parte din bugetul clubului”, a declarat Andrei Nicolescu, conform playsport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:14

Video„Ce meci de senzație!” Promisiunea făcută de Elisabeta Lipă, după ce a văzut victoria fabuloasă obținută de Jaqueline Cristian

19:55

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și