Închide meniul

CFR Cluj – Universitatea Craiova LIVE TEXT (22:00). Duel de foc în Gruia. Echipele probabile

Alex Masgras Publicat: 28 iulie 2024, 15:20

Reclamă
CFR Cluj – Universitatea Craiova LIVE TEXT (22:00). Duel de foc în Gruia. Echipele probabile

CFR Cluj - Universitatea Craiova LIVE TEXT (22:00)

Universitatea Craiova - CFR Cluj, într-un meci din sezonul trecut / Profimedia

Meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 22:00. Dueul dintre cele două reprezentante ale României din turul 2 preliminar Conference League contează pentru etapa a 3-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul din Gruia este între duelurile tur şi retur din cupele europene. Universitatea Craiova a pierdut prima manşă, de pe terenul lui Maribor, scor 0-2, în timp ce clujenii au remizat pe teren propriu cu Neman Grodno.

CFR Cluj – Universitatea Craiova LIVE TEXT (22:00)

În campionat, cele două echipe au câte patru puncte după primele două etape. CFR Cluj a învins-o pe Dinamo şi a remizat în Giuleşti, în două meciuri în care rezultatul final s-a stabilit în prelungiri.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova a remizat în prima etapă la Sibiu, cu Hermannstadt, în timp ce duelul de pe teren propriu cu UTA l-a câştigat cu 4-2.

Echipe probabile în CFR Cluj – Universitatea Craiova

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Ilie, Camora – Artean, Keita, Tachtsidis – Kamara, Bîrligea, Michael
Rezerve: Hidrich, Gal, Abeid, Fica, Filip, Kamara, Lucaci, Nkolo, Păun, Thaqi, Korenica
Antrenor: Dan Petrescu

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățână, Zajkov, Badelj, Bancu – Al. Crețu, Mekvabishvili – Baiaram, Mitriță, Paradela – Koljic
Rezerve: S. Lung – Oshima, Ndong, Houri, Maldonado, Vlădoiu, Sierra, Barbu, Bană, Gașpăr, Mora, A. Ivan
Antrenor: Costel Gâlcă

Dan Petrescu, reacţie categorică după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0

Dan Petrescu nu înţelege de ce la meciurile din preliminariile Conference League nu există arbitrajul video. Acesta a transmis că echipa sa are şanse în continuare să se califice, însă până la returul cu Neman Grodno, se va concentra asupra meciului din Liga 1, cu Universitatea Craiova.

Reclamă

„Echipele din Belarus sunt foarte bine pregătite. N-au riscat nimic, au jucat corect. Prima repriză a fost echilibrată, în repriza a doua am avut şi două faze de penalty, pe care o să le revăd. Nu înţeleg de ce lumea nu vrea VAR-ul, poate schimba meciul.

Jucam altfel la 1-0, dar ştim ce va fi în retur. Ne gândim la meciul de duminică, după va fi deplasarea în Ungaria, e bine că nu e o deplasare lungă. Cei de la Grodno nu au meci, se vor odihni. Va fi un meci greu, posibil prelungiri, penalty-uri. Slăbiciuni au fost pe final, când au căzut fizic. Dar au stat bine, au şi moral bun după egalul acesta.

Trebuie să fim realişti, avem şansele noastre. Dar până atunci avem meciul cu Craiova de duminică”, a declarat Dan Petrescu, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:29

Bernadette Szocs, după eliminarea de la dublu mixt, la JO 2024: „Sunt supărată. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe români”

18:25

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

18:21

Dănuţ Lupu a reînviat „războiul” cu Gică Hagi: „Nu va reuşi niciodată să facă ce a făcut Edi Iordănescu la naţională!”

17:51

„Un rezultat uimitor!” George Russell a vorbit despre mutarea de geniu care i-a adus victoria în Marele Premiu al Belgiei

17:40

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au ratat calificarea în semifinale la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024

17:12

Avertisment pentru David Popovici, înaintea probei de la 100 de metri liber. Kyle Charlmers, timp fabulos în finala de ştafetă

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și