Închide meniul

Vlad Stancu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu COVID 19 după ce s-a clasat pe locul 30 în serii: „N-am mâncat deloc”

Publicat: 29 iulie 2024, 13:51

Reclamă
Vlad Stancu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu COVID 19 după ce s-a clasat pe locul 30 în serii: „N-am mâncat deloc

Vlad Stancu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu COVID 19 după ce s-a clasat pe locul 30 în serii

Vlad Stancu / Profimedia Images

Vlad Stancu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu COVID 19 după ce s-a clasat pe locul 30 în serii! Vlad Stancu a ocupat locul 30 în serii la 800 metri liber, luni, la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stancu, în vârstă de 18 ani, a încheiat cursa în opt minute, 20 de secunde şi 78 de sutimi. Vlad Stancu a evoluat în prima serie din cele patru incluse în concurs.

Vlad Stancu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu COVID 19 după ce s-a clasat pe locul 30 în serii: „N-am mâncat deloc”

La Paris, Vlad Stancu va lua startul şi în proba de 1.500 m liber. Seriile sunt programate sâmbătă, 3 august.

Acum 3 zile m-au depistat cu COVID. Am stat la pat 2-3 zile, n-am mâncat deloc, doar am băut apă. Am stat foarte mult să mă gândesc dacă să renunț, dar nu s-a putut. Sunt foarte trist, dar nu am ce face.

E o arenă spectaculoasă, cu un public superb. Păcat că nu am putut să performez pe măsură, sunt foarte supărat”, a declarat Vlad Stancu după cursa de la 800 metri liber, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Sper să-mi revin până la proba de 1.500 de metri. Respirator și muscular sunt la pământ. Dacă înotam probe de 100 sau 200 de metri ar fi fost mai bine, dar cum înot probe de 8, respectiv 15 minute, sunt foarte afectat respirator și muscular”, a mai declarat înotătorul român.

 

 

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:58

Fostul antrenor al lui Michael Phelps, avertisment pentru David Popovici înainte de finala la 200 m liber de la Jocurile Olimpice

18:55

LIVE SCOREUTA – U Cluj 0-0! Duel tare între Mircea Rednic şi Ioan Ovidiu Sabău

18:50

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici luptă pentru medalia de aur. Jaqueline Cristian a fost eliminată

18:23

Gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci pentru David Popovici la Paris! Anunţul făcut de Camelia Potec

18:15

Angelique Kerber răsuflă ușurată după victoria cu Jaqueline Cristian, de la Jocurile Olimpice: „Rezultatul ar fi putut fi altul!”

17:46

Cu ce echipă a semnat Carlos Sainz! Anunţul de ultimă oră făcut de pilotul care va pleca de la Ferrari

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și