Închide meniul

Veste cruntă primită de Neil Lennon! Antrenorului Rapidului a plecat de urgenţă în Irlanda: „A fost chemat acasă”

Publicat: 3 august 2024, 16:23

Reclamă
Veste cruntă primită de Neil Lennon! Antrenorului Rapidului a plecat de urgenţă în Irlanda: „A fost chemat acasă

Veste cruntă primită de Neil Lennon

Neil Lennon, în timpul meciului Rapid - CFR Cluj / Hepta

Veste cruntă primită de Neil Lennon. Antrenorul de 53 de ani al Rapidului trece prin momente teribile şi a plecat de urgenţă în Irlanda. Anunţul a fost făcut de conducătorii clubului din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui Neil Lennon este internată în spital. Ea a suferit un al doilea atac de cord şi este într-o situaţie critică. Tehnicianul alb-vişiniilor s-a dus acasă şi rămâne de văzut dacă va putea sta pe bancă în următorul meci din Liga 1. Rapid primeşte viza lui Sepsi, luni, de la ora 22:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Veste cruntă primită de Neil Lennon

Astăzi, Neil Lennon a fost nevoit să se întoarcă în Irlanda, din cauza unei urgențe în familie.

Mama sa se află într-o stare foarte gravă, după o perioadă de câteva săptămâni de spitalizare. Aseară a suferit al doilea atac de cord, iar următoarele 48 de ore urmează să fie unele critice. Familia l-a chemat acasă pe Neil pentru a putea trece împreună peste acest moment greu.

Sănătatea celor apropiați este întotdeauna importantă, de aceea suntem alături de antrenorul nostru și așteptăm să revină cu vești bune, pentru a putea fi prezent pe bancă la meciul de luni.

Reclamă
Reclamă 4

Pregătirea echipei continuă, iar Iain Brunskill va fi prezent mâine la conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Rămânem #impreuna, mai ales în momente dificile, și ne păstrăm încrederea„, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Rapidului.

Reclamă

Cu Neil Lennon pe bancă, Rapid nu a obţinut nicio victorie în startul acestui sezon. Echipa din Giuleşti a înregistrat 2 remize şi o înfrângere.

Rapid, reacţie oficială după startul dezastruos de sezon

Neil Lennon începe să fie tot mai contestat în spaţiul public, dar clubul îl apăra şi spune că este „un profesionist”, iar orice fan al Rapidului ar trebui să fie mândru. De asemenea, clubul a clarificat şi situaţia lui Viorel Moldovan, care a „dispărut” din spaţiul public în ultima perioadă. De asemenea, Rapid a venit şi cu un răspuns pentru contestatari.

Clubul FC Rapid dezaprobă public toate atacurile fără dovezi la care membrii clubului sunt supuși în fiecare zi. Este un trend să dai în Rapid și am înțeles această satisfacție a unei părți a presei, a analiștilor și a unor persoane care au transformat iubirea pentru Rapid în unealtă a denigrării.

Pentru moment, rezultatele nu ne ajută, dar asta nu înseamnă că suntem o echipă mai puțin puternică și hotărâtă să obțină performanță. Suntem o echipă care a ales schimbarea de strategie, pentru a evolua și pentru a face lucrurile corect pe toate palierele, atât sportive, cât și administrative. Iar cei amintiți mai sus nu pot decât să inventeze articole care defăimează. Lucru care spune multe despre ei, nu despre puterea clubului, al cărui unic obiectiv este să își facă suporterii fericiți.

„Neil Lennon este un profesionist, cu un istoric care ar trebui să facă mândru orice suporter rapidist”

Acest obiectiv presupune „work in progress” și ne așteptam ca această perioadă să fie momentul perfect pentru cei care se hrănesc doar cu scandal. Dorim să clarificăm două subiecte apărute în presă, care nu au nicio bază reală.

Neil Lennon este un profesionist, cu un istoric care ar trebui să facă mândru orice suporter rapidist. Mentalitatea sa a adus în club o dorință imensă de evoluție. Sub nicio formă nu a existat vreun moment în care el să fie altfel decât profesionist. Astfel, dezmințim zvonurile care îl descriu pe el și stafful său acționând necuviincios în timpul antrenamentelor.

De asemenea, știm că fanii au întrebări despre situația lui Viorel Moldovan. Pentru moment, președintele clubului este plecat la un eveniment foarte important în familie, la nunta băiatului său, care are loc în Cancun. Această plecare a fost programată înainte ca Viorel Moldovan să semneze cu Rapid și reprezintă un eveniment la care niciun părinte nu poate lipsi. Avem rugămintea să existe decență și să nu fie interpretat acest moment în mod negativ. Viorel Moldovan este în contact permanent cu colegii săi și la curent cu toate evenimentele ce țin de club.

Ne menținem poziția și îi asigurăm pe fanii Rapidului că dorințele și visurile lor sunt în mâini sigure, pentru că drumul pe care am pornit este unul care ne face mai puternici. În tot acest amalgam de negativism la care ei sunt supuși, le promitem că noi avem încredere în procesul echipei și îi rugăm să aibă și ei. Nu sunt cuvinte goale, sunt susținute de efort zilnic, de disciplină și de organizare din care vă promitem că singurul deznodământ e creșterea”, a transmis Rapid.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:53

FotoNocturna a cedat la Farul – Poli Iaşi! Gică Hagi, criză de nervi la marginea terenului

21:40

LIVE TEXTFarul Constanța – Poli Iași 2-0. Rivaldinho şi Gabi Iancu au înscris pentru echipa lui Hagi. Probleme cu nocturna la Ovidiu!

21:25

„Ce urmează pentru mine?” David Popovici, reacţie sinceră după ce s-a întors acasă cu două medalii de la Jocurile Olimpice 2024

20:52

Prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs: „Şi-a pierdut somnul şi are mare anxietate!”. Dezvăluiri din interior

20:51

Ungurii, derapaj după ce Imane Khelif a învins-o pe Luca Hamori la Jocurile Olimpice

20:18

Imane Khelif a învins-o pe Luca Anna Hamori şi şi-a asigurat o medalie olimpică

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 4 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 5 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 6 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”
Citește și