Închide meniul

Horațiu Moldovan, pe lista unei echipe din La Liga! Clubul care îl vrea titular pe portarul de la Atletico Madrid

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2024, 17:56

Reclamă
Horațiu Moldovan, pe lista unei echipe din La Liga! Clubul care îl vrea titular pe portarul de la Atletico Madrid

Horațiu Moldovan, pe lista unei echipe din La Liga!

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament/ Profimedia Images

Horațiu Moldovan se află pe lista de transferuri a unei echipe din La Liga! Este vorba despre Leganes, club care a rămas fără portarul titular în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Horațiu Moldovan este rezerva lui Jan Oblak la Atletico Madrid. Românul și-ar dori să plece de la echipa din capitala Spaniei, dat fiind faptul că nu a jucat în niciun meci oficial, de la transfer. Până acum, Diego Simeone l-a utilizat pe român doar în meciuri amicale.

Horațiu Moldovan, pe lista unei echipe din La Liga!

Potrivit informațiilor oferite de publicația spaniolă as.com, oficialii lui Leganes doresc să îl transfere pe Horațiu Moldovan în această perioadă.

Echipa nou promovată în La Liga mai are un singur portar în lot (Juan Soriano), după ce Diego Conde a fost cumpărat de Villarreal, în schimbul sumei de 4 milioane de euro.

Astfel, aceștia doresc să îl achiziționeze pe român, iar oficialii lui Atletico nu s-ar împotrivi transferului, notează sursa citată anterior.

Reclamă
Reclamă 4

Atletico Madrid l-a cumpărat pe Horațiu Moldovan de la Rapid, în schimbul sumei de 800.000 de euro. Acum, spaniolii ar fi de acord să îl vândă în schimbul unei sume de aproximativ 2 milioane de euro.

În cariera sa, Horațiu Moldovan a jucat pentru: CFR Cluj, Hermannstadt, Energeticianul, Ripensia, Sepsi, UTA și Rapid. În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Portarul român are și 11 selecții la echipa națională. A făcut parte din lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024, însă nu a jucat niciun meci la turneul final din Germania.

Reclamă

Horaţiu Moldovan, mesaj categoric despre viitorul lui la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan a transmis un mesaj categoric despre viitorul lui la Atletico Madrid. Portarul naţionalei României a transmis că îşi doreşte să plece de la formaţia madrileană, cel târziu în iarnă.

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa, pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid.

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine”, a declarat Horaţiu Moldovan, în cadrul unui podcast, în urmă cu ceva timp.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:49

VideoUPDATE | Incidente în tribune la derby-ul Clujului, dintre CFR şi U! Soțul Vlăduței Lupău, implicat în scandal

22:45

FotoPan Zhanle, o nouă performanţă uriaşă după ce a luat aurul la 100 de metri liber cu record mondial!

22:33

Adrian Păun, gol superb în CFR Cluj – U Cluj! A trimis mingea în poartă cu o „foarfecă” de senzație

22:21

LIVE TEXTCFR Cluj – U Cluj 1-0! Adrian Păun a deschis scorul din foarfecă! Louis Munteanu, debut la CFR

22:16

Ce poreclă i-au pus italienii lui Dennis Man, după ce românul a marcat o „dublă” în amicalul Parma – Atalanta 4-1!

21:37

Gicu Grozav cere noi transferuri la Petrolul: „Sper că vor mai veni jucători”! A anunţat obiectivul uriaş al echipei!

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 4 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 5 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 6 FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic!
Citește și