Închide meniul

Ce a putut să îi spună Sabrina Voinea mamei sale, imediat după ce a căzut de două ori în finala de la bârnă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 august 2024, 14:34

Reclamă
Ce a putut să îi spună Sabrina Voinea mamei sale, imediat după ce a căzut de două ori în finala de la bârnă

Ce a putut să îi spună Sabrina Voinea mamei sale, imediat după ce a căzut de două ori în finala de la bârnă

Captură TVR

Ce a putut să îi spună Sabrina Voinea mamei sale, imediat după ce a căzut de două ori în finala de la bârnă. Sabrina Voinea a fost copleşită de emoţii şi a căzut de două ori de pe bârnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Ce a putut să îi spună Sabrina Voinea mamei sale, imediat după ce a căzut de două ori în finala de la bârnă

Trebuia să stai lângă mine la încâlzire„, i-a spus Sabrina Voinea mamei sale, care îi este şi antrenoare. Camelia Voinea a încercat să o încurajeze şi să îi ridice moralul pentru finala de la sol.

Gimnasta Sabrina Maneca Voinea s-a clasat, luni, pe locul 8 în finală la bârnă, după ce a căzut de două ori de pe aparat, la Jocurile Olimpice de la Paris. Ea va mai concura în finală la sol, alături de Ana Maria Bărbosu.

Sabrina Maneca Voinea a căzut de două ori de pe aparat şi a fost notată cu 11.733 pentru exerciţiul de la bârnă, cu care s-a clasat pe locul 8. În calificări, gimnasta a obţinut nota 14.000.

Aurul olimpic a revenit sportivei Alice D’Amato (Italia, 14.366), iar pe podium au mai urcat Yaqin Zhou (China, 14.100) şi Manila Esposito (Italia, 14.000). Simone Biles, favorită la medalie, a căzut de pe aparat şi a primit nota 13.100.

La feminin, competiţia olimpică se încheie cu finala la sol, în care România va fi reprezentată, tot luni, de Sabrina Maneca Voinea (13.800 în calificări) şi Ana Maria Bărbosu (13.600). În primele finale pe aparate medaliile de aur au fost câştigate de Simone Biles (SUA, sărituri) şi Kaylia Nemour (Algeria, paralele).

Reclamă
Reclamă 4

La individual-compus, medalia de aur a revenit gimnastei Simone Biles, care a câştigat aurul olimpic şi în competiţia pe echipe, în care România a revenit după 12 ani şi s-a clasat pe locul 7.

Recomandări

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:16

Cum a reacţionat Sabrina Voinea, după ce Camelia Voinea a hotărât retragerea din gimnastică: „Asta mi-a spus!”

9:12

Armand Duplantis, după ce a doborât recordul mondial la Jocurile Olimpice: „Cel mai mare vis când eram copil!”

8:40

„Nu mai face parte din planuri! Îl vindem!” Ianis Hagi, veste teribilă de la antrenorul lui Rangers: „A fost extrem de clar!”

8:37

Anghel Iordănescu, reacţie fermă când a aflat că Mircea Lucescu vine în locul lui Edi Iordănescu: „Asta înseamnă continuitate!”

0:42

Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit”

0:24

„Ne-au călcat în picioare, nu legăm trei pase!” Claudiu Petrila, devastat după Rapid – Sepsi 2-2. Care e noul obiectiv al echipei

1 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate 3 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 4 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 5 Ana Maria Bărbosu a ratat incredibil medalia de bronz în finala la sol! O contestaţie a lăsat-o în afara podiumului 6 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris
Citește și