Închide meniul

Mircea Rednic ştie ce îi lipseşte ca să i se facă statuie la Arad: „Mă duc şi bat la uşă la Primărie ca să îmi facă un bust!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2024, 20:52

Reclamă
Mircea Rednic ştie ce îi lipseşte ca să i se facă statuie la Arad: „Mă duc şi bat la uşă la Primărie ca să îmi facă un bust!

Mircea Rednic ştie ce îi lipseşte ca să i se facă statuie la Arad

Mircea Rednic, după un meci / Profimediaimages

Mircea Rednic a avut un discurs savuros la conferinţa de presă şi a anunţat că ştie ce îi lipseşte ca să i se facă statuie la Arad. „Puriul” va avea duel cu Dorinel Munteanu în etapa a 5-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA primeşte vizita liderului surpriză Oţelul în meciul care va fi, sâmbătă, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Lui Rednic i s-a amintit că Munteanu a dus titlul la Galaţi, ân urmă cu 13 ani.

Mircea Rednic ştie ce îi lipseşte ca să i se facă statuie la Arad

Mircea Rednic a dezvăluit că, dacă va aduce şi el un trofeu la Arad, se va duce peste primar pentru a-i cere să îi facă statuie în faţa stadionului.

(Reporter: Dorinel Munteanu a reuşit să ia titlul în 2011 cu o echipă considerată mică. Dumneavoastră credeţi că puteţi realiza… nu cu Rapid şi cu Dinamo, ci cu o echipă mică?!) De ce nu, normal că îmi doresc… mă şi visez, mă văd că sunt chemat de Ziua Aradului, sau ce aveţi aici. Sunt premiat că am luat locul 7, pentru mine locul 7 nu e o performanţă. Nici play-off nu e o performanţă.

Îmi doresc foarte mult un trofeu, dacă tot am venit aici. Dacă am un trofeu, mă duc şi bat la uşă la Primărie să îmi dea… să îmi facă un bust aici, să îl puneţi aici (n.r. în faţa stadionului). Normal că îmi doresc, să nu spună lumea că a trecut şi Rednic pe aici, mai vin cârcotaşii că a venit şi a luat banii… că a făcut cu fiică-sa şi a rupt. Nu a făcut nimic, din contră„, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă 4

UTA are cinci puncte după primele patru etape din Liga 1. Alb-roşiii sunt pe locul 7 în clasament, despărţiţi doar prin golaveraj de nou-promovata Unirea Slobozia.

UTA are şase titluri în campionatul României, ultimul cucerit în 1970. Numai patru echipe au câştigat de mai multe ori competiţia internă.

Mircea Lucescu i-a răspuns dat replica lui Dorinel Munteanu

Mircea Lucescu i-a răspuns vehement lui Dorinel Munteanu. „Il Luce” a devenit selecţionerul României. În conferinţa de prezentare, Lucescu a avut o replică pentru Dorinel Munteanu.

Reclamă

Munteanu a spus că Mircea Lucescu „nu a ajutat deloc fotbalul românesc”. „Il Luce” i-a răspuns acum.

Era prea mic. Când scoteam eu fotbalul românesc la suprafață, probabil el nici nu exista sau poate că avea trei ani. Lucrurile pe care le-am făcut cu echipa națională, ca jucător al echipei naționale, căpitan al echipei naționale…

Am fost jucător la Dinamo, am avut calificări în cupele europene. Mai departe, am fost antrenor al naționalei și antrenor la Corvinul Hunedoara.

Nu uitați că la primul nostru meci, în duelul cu Argentina, înaintea Mondialului din 1982, erau 5 jucători de la Corvinul Hunedoara titulari în echipa națională, în acel meci pierdut cu 1-0.

Poate n-a văzut toate acele imagini cu acei jucători. Chiar nu am făcut nimic? Mai ales el ca antrenor trebuia să își dea seama de lucrul ăsta”, a declarat Mircea Lucescu, în conferința de presă în care a fost prezentat ca selecţioner al naţionalei.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:48

Gigi Becali, veste uriaşă pentru patru jucători de la FCSB. Hotărârea luată de patronul campioanei: „Este foarte entuziast!”

23:16

„Nu vreau să par impertinent” Florin Maxim, discurs surprinzător după Corvinul – Astana 1-2: „Mergem în Kazahstan să câștigăm!”

22:49

Corvinul – Astana 1-2! Dezastru pentru echipa lui Florin Maxim! Kazahii au revenit de la 0-1 și sunt favoriți la calificare

22:30

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 13 | Alina Rotaru-Kottmann, pe locul al 7-lea în finală la săritura în lungime

22:28

„Sportul românesc nu a murit!” Elisabeta Lipă, încântată de performanţele obţinute de tricolori la Jocurile Olimpice 2024

22:21

Letsile Tebogo a câştigat proba de 200 metri şi a intrat direct în istorie, la Jocurile Olimpice. Noah Lyles, bronz cu Covid

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și