Închide meniul

Mircea Lucescu i-a răspuns vehement lui Dorinel Munteanu, după ce „Neamţul” a spus că nu a ajutat fotbalul românesc: „Nu exista”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 august 2024, 16:27

Reclamă
Mircea Lucescu i-a răspuns vehement lui Dorinel Munteanu, după ce „Neamţul a spus că nu a ajutat fotbalul românesc: „Nu exista

Mircea Lucescu i-a răspuns vehement lui Dorinel Munteanu

Mircea Lucescu şi Dorinel Munteanu / colaj Profimedia Images

Mircea Lucescu i-a răspuns vehement lui Dorinel Munteanu. „Il Luce” a devenit selecţionerul României. În conferinţa de prezentare, Lucescu a avut o replică pentru Dorinel Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu a spus că Mircea Lucescu „nu a ajutat deloc fotbalul românesc”. „Il Luce” i-a răspuns acum.

Mircea Lucescu i-a răspuns vehement lui Dorinel Munteanu, după ce „Neamţul” a spus că nu a ajutat fotbalul românesc: „Nu exista”

Era prea mic. Când scoteam eu fotbalul românesc la suprafață, probabil el nici nu exista sau poate că avea trei ani. Lucrurile pe care le-am făcut cu echipa națională, ca jucător al echipei naționale, căpitan al echipei naționale…

Am fost jucător la Dinamo, am avut calificări în cupele europene. Mai departe, am fost antrenor al naționalei și antrenor la Corvinul Hunedoara.

Nu uitați că la primul nostru meci, în duelul cu Argentina, înaintea Mondialului din 1982, erau 5 jucători de la Corvinul Hunedoara titulari în echipa națională, în acel meci pierdut cu 1-0.

Reclamă
Reclamă 4

Poate n-a văzut toate acele imagini cu acei jucători. Chiar nu am făcut nimic? Mai ales el ca antrenor trebuia să își dea seama de lucrul ăsta”, a declarat Mircea Lucescu, în conferința de presă în care a fost prezentat ca selecţioner al naţionalei.

Dorinel Munteanu, despre Mircea Lucescu: „Nu a ajutat deloc fotbalul românesc”

Dorinel Munteanu a făcut o declaraţie surprinzătoare despre Mircea Lucescu atunci când a aflat că „Il Luce” ar putea prelua naţionala. Între timp, Lucescu a şi devenit selecţioner.

”În sfârșit, domnul Mircea Lucescu ajută cu adevărat, se implică fizic în fotbalul românesc, pentru că în perioada post-decembristă a antrenat doar de două ori în România, când a câștigat campionatul cu Rapid. Ne-a reprezentat cu cinste peste tot, dar fizic sau prin experiența sa nu a ajutat deloc fotbalul românesc. Este o alegere foarte bună, dar acum să vedem ce poate face pentru fotbalul românesc”, a declarat Dorinel Munteanu pentru digisport.ro după Oţelul – Hermannstadt 1-0.

Reclamă

”Nu m-a surprins alegerea lui Gică Hagi, era ceva logic. Gică Hagi rămâne Gică Hagi pentru totdeauna. Sunt convins că și-ar fi dorit să fie selecționer, dar investiția lui de la Farul… e foarte greu să renunțe la așa ceva.

Echipa națională a fost o loterie în ultimul timp dacă ne referim la modul în care s-au ales antrenorii. Unii au primit postul cadou, alții l-au primit cadou și după ce au calificat echipa au plecat. ‘Generația de Suflet’ a rămas a nimănui. Mă bucur că Federația a luat decizia să investească în Mircea Lucescu pentru că avem o generație bună de jucători.

Nu am primit niciun semnal din partea Federației pentru că am spus de la început că nu e timpul meu. Trebuie să mai obțin rezultate, probabil că va veni și timpul meu în doi, trei, patru, șapte ani, pentru că sunt încă tânăr ca antrenor”, a mai spus Dorinel Munteanu după ce Oţelul a învins-o pe Hermannstadt şi a devenit lider în Liga 1.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:57

Sparta Praga – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Duel infernal pentru campioana României în Liga Campionilor. Echipele de start

19:50

Louis Munteanu, dezvăluiri despre transferul la CFR Cluj: „FCSB nu a plătit bani”! De ce nu i-a răspuns lui Gigi Becali!

19:38

Zlatan Ibrahimovic ştie în ce sporturi s-ar fi putut lupta pentru medalie la Jocurile Olimpice: „Am fost o ciudăţenie a naturii”

19:19

Rapid l-a prezentat oficial pe Diogo Mendes! Prima reacţie a fotbalistului după ce a semnat cu giuleştenii

19:19

Jordan Chiles, mesaj tăios pentru contestatari după scandalul uriaş de la Jocurile Olimpice: „Gimnastica mea vorbește mai tare”

18:58

Oţelul – CFR Cluj a fost amânat! Programul etapei a 6-a din Liga 1. Când se joacă Rapid – Dinamo

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 4 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 5 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și