Închide meniul

Prima explicaţie pentru eşecul lui Cătălin Chirilă la Jocurile Olimpice 2024: „În mod sigur a influenţat rezultatul”

Alex Masgras Publicat: 9 august 2024, 13:14

Reclamă
Prima explicaţie pentru eşecul lui Cătălin Chirilă la Jocurile Olimpice 2024: „În mod sigur a influenţat rezultatul

Prima explicaţie pentru eşecul lui Cătălin Chirilă la Jocurile Olimpice 2024: "În mod sigur a influenţat rezultatul"

Cătălin Chirilă / Profimedia

Prima explicaţie pentru eşecul lui Cătălin Chirilă la Jocurile Olimpice 2024 a fost dată de Octavian Morariu. Sportivul român a încheiat pe locul 5 prima semifinală de la canoe simplu masculin pe 1000 de metri, ratând astfel calificarea în finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Prima explicaţie pentru eşecul lui Cătălin Chirilă la Jocurile Olimpice 2024: „În mod sigur a influenţat rezultatul”

Octavian Morariu, fostul preşedinte al COSR, a dezvăluit la finalul cursei discuţia pe care a avut-o cu preşedintele Federaţiei Internaţionale. Acesta i-a spus lui Morariu că vântul şi valurile au jucat un rol important în semifinala de vineri, fiind prima zi cu o astfel de vreme la Paris, în această competiţie:

„În mod clar vântul a impactat. Vorbeam cu preşedintele Federaţiei Internaţionale şi îmi spunea că e prima zi în care au valuri, valuri destul de mari. În mod sigur a influenţat rezultatul.

Dezamăgit în primul rând pentru Chirilă. Ştiu că îşi dorea foarte mult să participe în finală şi îşi dorea foarte mult să aibă o medalie”, a declarat Octavian Morariu.

Reclamă
Reclamă 4

Cătălin Chirilă a ratat finala probei de canoe simplu masculin pe 1.000 de metri

Cătălin Chirilă a ratat finala probei de canoe simplu masculin pe 1.000 de metri la Jocurile Olimpice 2024, după ce s-a clasat pe locul al cincilea în semifinale.

Chirilă, campion mondial în 2022 şi vicecampion mondial în 2023, care stabilise în serii un nou record olimpic, în 3 min 44 sec 75/100, a fost înregistrat acum în 3 min 45 sec 78/100, urmând să evolueze în Finala B.

Doar primii patru clasaţi în această semifinală s-au calificat în lupta pentru medalii, germanul Sebastian Brendel (3:44.78), brazilianul Isaquias Queiroz (3:44.80), polonezul Wiktor Glazunow (3:45.30) şi italianul Carlo Tacchini (3:45.42).

Reclamă

Finala B este programată tot vineri, de la ora 14:40, iar Finala A va avea loc de la ora 14:50. Chirilă (26 ani) se clasase pe locul 11 la Tokyo în această probă, câştigată atunci de Isaquias Queiroz.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:26

Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea

13:25

Famalicao – Benfica LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal! Programul de duminică

13:04

Jannik Sinner, eliminat de Andrey Rublev în sferturile de la Montreal! Numărul 1 ATP a acuzat probleme medicale

13:01

Team Romania şi-a încheiat oficial parcursul la Jocurile Olimpice 2024! Bilanţul românilor, peste aşteptări

12:14

De ce a respins TAS contestația Sabrinei Voinea? Motivul judecătorilor: „E o decizie frustrantă pentru români”

12:11

Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și