Închide meniul

Darius Olaru nu se gândește la situația FCSB-ului din campionat! Mesaj direct după 3-2 cu Farul: „Gândul e la Europa!”

Alex Ioniță Publicat: 9 august 2024, 23:17

Reclamă

Darius Olaru nu se gândește la stiuația FCSB-ului din campionat! Căpitanul roș-albaștrilor, care a reușit o „dublă” în duelul cu echipa lui Gică Hagi, a vorbit sincer la interviu despre situația formației sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și Farul Constanța a contat pentru etapa cu numărul 5 a sezonului de Liga 1. Duelul s-a jucat pe stadionul „Steaua” și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Darius Olaru nu se gândește la situația FCSB-ului din campionat!

„În campionat nu stăm foarte bine, avem nevoie să strângem puncte, să revenim acolo unde ne este locul. Nu mă gândeam la poziția din clasament, știam că avem nevoie de victorie și ne bucurăm că am reușit să o obținem.

Cred că toată echipa a jucat bine, am avut multe ocazii în prima repriză. Avem și destul de mult ghinion, primim goluri deviate. Au avut 2 șuturi către poartă și am primit 2 goluri. Așa a fost să fie, ne bucurăm că am reușit să întoarcem rezultatul.

Știm că începuturile de sezon nu le gestionăm bine. Sezonul trecut a fost diferit, am reușit să câștigăm campionatul. Trebuie să gestionăm mult mai bine meciurile astea, sunt puncte importante și mai târziu vom alerga după ele.

Reclamă
Reclamă 4

Este cel mai apropiat obiectiv pentru noi, să ajungem în Liga Campionilor. Este visul nostru, pentru asta am muncit anul trecut. Am câștigat campionatul degeaba dacă nu avem rezultate în Europa. Trebuie să facem mai multe puncte și în campionat, dar gândul nostru e la Europa.

Sunt sigur că suporterii vor umple stadionul la meciul cu Sparta și că îi vom face fericiți.

Sunt mai bine acum, am simțit ceva la genunchi în tur. Încer să fiu pregătit pentru returul cu Sparta”, a spus Darius Olaru, la digisport.ro.

Reclamă

Fază controversată în FCSB – Farul!

Fază controversată în FCSB – Farul! Istvan Kovacs i-a acordat o lovitură de la 11 metri campioanei, după ce Adrian Șut a căzut în careul echipei lui Gică Hagi.

Înainte de această lovitură de la 11 metri, scorul partidei de pe stadionul „Steaua” era de 2-2.

În minutul 90 al duelului din Ghencea, în timpul unui atac al FCSB-lui, Adrian Șut s-a prăbușit în careu, iar în zona acestuia se afla Carlo Casap.

Chiar dacă inițial Istvan Kovacs nu a văzut niciun contact între cei doi, arbitrii din camera VAR l-au chemat pe central la monitor, pentru a revedea faza.

Pe reluări s-a văzut că Adrian Șut a fost călcat de jucătorul celor de la Farul. Astfel, Istvan Kovacs i-a acordat o lovitură de la 11 metri campioanei, care a fost transformată de Darius Olaru, în minutul 90+4.

Echipele de start în FCSB – Farul:

FCSB: Târnovanu – Antwi, Dawa, Chiricheș, Panțîru – Alhassan, Edjouma – Ștefănescu, Luis Phelipe, Musi – D. Popa

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, Ad. Șut, Miculescu, Kiki, Lixandru, Pandele, Al. Băluță, Olaru, Ngezana

Antrenor: Elias Charalambous

Farul: Buzbuchi – M. Popescu, M. Bălașa, Henrique, Cr. Ganea – Vînă, Nedelcu, Grameni – G. Iancu, Rivaldinho, Grygorian
Rezerve: Ducan – D. Grosu, Dănuleasa, Sîrbu, Quiros, Dican, Radaslavescu, Casap, A. Ciobanu, Doicaru, Al. Stoian

Antrenor: Gheorghe Hagi

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:21

„Am planul făcut” Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB! Şi-a făcut strategia pentru meciul din Ghencea

15:05

Scandal după proba feminină de maraton! Câștigătoarea este acuzată că și-a împins o adversară înainte de final

14:34

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo! Ce echipe vede în lupta pentru play-off: „Ele şi-au depus candidatura!”

14:31

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele probabile

14:05

Sepsi – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 19:00! Ambele echipe, fără înfrângere în acest sezon! Echipele probabile

13:26

Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și