Închide meniul

Mihaela Cambei, după ce va fi portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice: „E ceva unic”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 august 2024, 19:12

Reclamă
Mihaela Cambei, după ce va fi portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice: „E ceva unic

Mihaela Cambei, după ce va fi portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice

Captură AntenaSport

Mihaela Cambei a avut o primă reacţie după ce a aflat că va fi portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. Cambei a devenit prima femeie care a câştigat o medalie olimpică la haltere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Cambei a dezvăluit şi ce rugăminte a avut pentru părinţii săi. Să o aştepte cu cartofi prăjiţi şi cu ciorbă.

Mihaela Cambei, după ce va fi portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice

Este ceva unic pentru orice sportiv care nu a mai purtat drapelul până acum. E ceva unic. Nu îmi este frică că va fi prea greu. Cât de cât mi-am revenit, încă nu sunt sută la sută, trebuie să mă mai odihnesc. Nici măcar nu realizez acum, nu ştim încă să ne bucurăm în totalitate. M-am simţit foarte bine alături de Nadia, alături de campioană, am fost la acelaşi club în Oneşti. A zis că este mândră de mine şi că ma felicită. Am primit foarte multe telefoane, dar nu am reuşit să răspund la toate mesajele.

Nici nu am îndrăznit să răspund, sunt foarte multe. Prima dată am reuşit să vorbesc cu familia. Voi fi primită cu braţele deschise pentru că înseamnă mult această medalie pentru România şi pentru clubul meu de la Oneşti. Le-am spus să îmi pregătească cartofi prăjiţi, că am o poftă enormă, şi o ciorbă tradiţională care se face la noi acasă: moldovenească„, a spus Mihaela Cambei.

Mihaela Cambei va fi portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2024

Mihaela Cambei va fi portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2024. COSR a desemnat-o pe halterofila de 21 de ani să fie purtătoarea drapelului la evenimentul care va marca sfrâşitul întrecerilor de la Paris.

Reclamă
Reclamă 4

Mihaela Cambei a cucerit medalia de argint la Paris la haltere, la categoria 49 de kg. Românca a fost foarte aproape de medalia de aur, pierzând aurul la o diferenţă de un singur kg la total. Halterofila Mihaela Cambei, în vârstă de 21 de ani, a fost desemnată purtătorul de drapel al Team Romania la Ceremonia de Închidere, a anunţat COSR, potrivti news.ro.

Mihaela Cambei a câştigat medalia de argint la haltere, categoria 49 de kg. La ceremonia de deschidere, portdrapelul delegaţiei României au fost soţii Ionela şi Marius Cozmiuc.

„Team Romania la Jocurile Olimpice Paris 2024

Reclamă

Mihaela Cambei a fost desemnată purtătorul de drapel al Team Romania la Ceremonia de Închidere.

Mihaela Cambei a câștigat medalia de argint la haltere, categoria 49 de kg. Felicitări, Mihaela!”, este anunţul făcut de COSR, pe Facebook.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Ce cotă are FCSB înaintea returului cu Sparta Praga! Campioana României luptă pentru play-off-ul Champions League

15:34

Horaţiu Moldovan, titular în amicalul de lux al lui Atletico Madrid! Surpriză uriaşă pentru meciul cu Juventus

15:21

„Am planul făcut” Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB! Şi-a făcut strategia pentru meciul din Ghencea

15:05

Scandal după proba feminină de maraton! Câștigătoarea este acuzată că și-a împins o adversară înainte de final

14:34

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo! Ce echipe vede în lupta pentru play-off: „Ele şi-au depus candidatura!”

14:31

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele probabile

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și