Închide meniul

„Puţin cam sensibili!” Dan Petrescu, apărat de Mihai Stoica după criza de nervi din CFR Cluj – Unirea Slobozia 3-0

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 8:22

Reclamă
„Puţin cam sensibili! Dan Petrescu, apărat de Mihai Stoica după criza de nervi din CFR Cluj – Unirea Slobozia 3-0

Dan Petrescu, apărat de Mihai Stoica după criza de nervi din CFR Cluj - Unirea Slobozia 3-0

Dan Petrescu şi Mihai Stoica/ Colaj Profimedia

Dan Petrescu a fost apărat de Mihai Stoica, după ce a făcut o criză de nervi şi a fost eliminat în duelul dintre CFR Cluj şi Unirea Slobozia, câştigat de clujeni cu scorul de 3-0. MM a transmis că „Bursucul” nu ar fi trebuit să fie trimis în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a protestat vehement, după o decizie a arbitrului Florin Chivulete. Totul a pornit după ce golul celor de la Unirea Slobozia a fost anulat, cu ajutorul VAR-ului.

Dan Petrescu, apărat de Mihai Stoica după criza de nervi din CFR Cluj – Unirea Slobozia 3-0

Mihai Stoica a oferit o reacţie clară, după ce a văzut pentru ce a fost eliminat Dan Petrescu. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a transmis că centralul a luat decizia de a-l trimite în tribune pe tehnicianul român, după ce a făcut o greşeală.

MM consideră că Florin Chivulete ar fi trebuit să treacă peste protestele lui Dan Petrescu, apărute imediat după ce Unirea Slobozia a marcat.

„Poate nu trebuie cauţionat că se manifestă la modul ăsta. Dar e o greşeală de arbitraj. El reacţionează în urma unei reacţii de arbitraj. Nu suntem puţin cam sensibili?

Reclamă
Reclamă 4

Că nu cred că a înjurat, că dacă înjura lua roşu de la început şi se consemna, că eu am văzut ce se consemnează în rapoartele de arbitraj. Se scrie cuvânt cu cuvânt.

Tu dacă ai greşit ca arbitru, că ştii că ai greşit, nu te faci că nu auzi până la urmă?”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!”

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat, nu a întârziat să apară. Antrenorul celor de la CFR Cluj a fost eliminat în prima repriză a partidei cu Unirea Slobozia. Andrei Chivulete i-a arătat două cartonaşe galbene la faza la care a arătat, cu ajutorul VAR, golul echipei lui Mihalcea.

Reclamă

Dan Petrescu l-a lăudat şi pe Louis Munteanu, care a reuşit primele sale două goluri în tricoul celor de la CFR Cluj. Mai mult, Petrescu i-a transmis un mesaj clar atacantului său.

Trei puncte mari pentru noi. Am schimbat toţi jucătorii de câmp, şi-au făcut datoria toţi. Au jucat foarte bine. În atac am avut 6 ocazii. Sunt dezamăgit puţin de eliminare. În Europa şi unde am antrenat nu prea am fost eliminat, doar în România mă elimină. Arbitrul de rezervă a stat numai cu ochii pe banca noastră. Nu am înţeles atitudinea celui de-al patrulea arbitru, avea atitudinea asta de la început, stă doar pe capul meu.

A dat două goluri la al doilea meci, e bine pentru el. Trebuie să rămână liniştit, umil, să nu creadă acum că e cel mai bun jucător din lume. A dat două goluri clasă, se vede că are clasă. Merită felicitări pentru cele două goluri. Trebuie să rămână liniștit dacă vrea să ajungă un jucător mare. Trebuie să aibă meciuri în picioare”, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:41

Un jucător de la FCSB, OUT pentru returul cu Sparta Praga. Anunţul lui Charalambous: „A suferit o accidentare”

19:30

„L-a dezamăgit pe Ange Postecoglou” Concluzii dure ale englezilor după prestaţia lui Radu Drăguşin din Tottenham – Bayern 2-3

19:28

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot

19:06

LIVE SCOREPetrolul – Universitatea Cluj 0-0. Duel încins la Ploieşti între două dintre cele mai solide echipe din Liga 1

18:51

Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid

18:31

Gazzetta dello Sport, verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A: „Nu există niciun dubiu”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”
Citește și