Închide meniul

Jurații Chefi la cuțite au încântat publicul Summer Well Festival: ”Au fost trei zile extraordinare la Domeniul Știrbey”

Antena Sport Publicat: 12 august 2024, 14:05

Reclamă
Jurații Chefi la cuțite au încântat publicul Summer Well Festival: ”Au fost trei zile extraordinare la Domeniul Știrbey”

Jurații Chefi la cuțite au încântat publicul Summer Well Festival cu preparate savuroase. Chef Orlando Zaharia: ”Au fost trei zile extraordinare la Domeniul Știrbey”

Jurații Chefi la cuțite

De vineri până duminică, standul Chefi la cuțite de pe Domeniul Știrbey a atras o mulțime de entuziaști, dornici să-i cunoască pe jurații celui mai apreciat cooking show din România și să guste din preparatele pe care aceștia le-au pregătit live. Astfel, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner și Chef Ștefan Popescu au adus la Summer Well Festival cele mai savuroase gustări, bucurându-se de întâlnirea cu telespectatorii lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost trei zile extraordinare la Domeniul Știrbey. Meniul Chefi la cuțite a avut un succes fantastic la Summer Well Festival, iar eu, Alex și Ștefan ne-am întrecut în a pregăti gustările perfecte pentru zilele de festival”, a declarat Chef Zaharia, care a cucerit publicul de la standul Chefi la cuțite cu Meet Your Taste Burger, un burger de vită cu cheddar, pulled pork și ceapă caramelizată.

Jurații Chefi la cuțite au încântat publicul Summer Well Festival cu preparate savuroase

A fost distractiv să concurăm la standul Chefi la cuțite ca la amuletă, pregătind fiecare câte o rețetă aleasă special pentru festival. Dar adevărata concurență am lăsat-o în platoul Chefi la cuțite.

La Summer Well a fost vorba despre bucuria de a ne întâlni cu telespectatorii noștri și trebuie să mărturisesc că a fost mult entuziasm, dar am trăit și momente emoționante”, a spus Chef Ștefan Popescu, al cărui preparat, sandviciul Noblesse, cu pulpă de rață confiată, varză roșie caramelizată, dulceață de ceapă roșie și sos de brie și foie gras, s-a bucurat de succes.

Eu am adus desertul în meniul Chefi la cuțite și, după experiența de la Summer Well, pot spune că am trăit înzecit bucuria pe care am văzut-o pe chipurile oamenilor veniți să ne întâlnească și să guste din mâncarea pregătită de noi”, a declarat Chef Alexandru Sautner, ale cărui Cannoli siciliani, cu cremă de ricotta, de fistic și de ciocolată, s-au epuizat instant la standul Chefi la cuțite. Din meniu nu a lipsit nici preparatul pregătit după o rețetă recomandată de Chef Richard Abou Zaki – Kaarage de pui în stil japonez, cu pulpe de pui dezosate, soia, sake, susan, ghimbir, usturoi și pudră de alge nori.

Reclamă
Reclamă 4

Standul Chefi la cuţite a fost unul dintre cele mai vizitate, pe toată durata festivalului, iar Emi (Noaptea Târziu) le-a fost alături Chefilor în calitate de MC.  Autografe şi poze cu juratul preferat, dar şi un concurs cu premii surpriză marca Chefi la cuțite au făcut deliciul celor prezenţi.

Meniul extins de la standul show-ului a fost pregătit de o echipă condusă de Marian Cernat, Head of Food & Beverage la Domeniul Știrbey.

Reclamă

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:14

Elisabeta Lipă, după încheierea JO 2024: „Putem face Los Angeles-ul să fie mult mai bun”. Mesaj şi pentru Federaţia de Gimnastică

17:11

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 august

16:51

Unul dintre cei mai vechi jucători de la Rapid a plecat din Giuleşti! Anunţul făcut de club: „Mult succes!”

16:39

Mihaela Cambei, discurs magistral la sosirea în România: „A fost ceva unic şi va rămâne unic!” Promisiune uriaşă

16:30

Răzvan Lucescu o avertizează pe Malmo înaintea returului de la Salonic: „Va fi un meci diferit. Avem mentalitate de învingători”

15:38

Antrenorul de la Benfica, replică tranşantă pentru critici după eşecul din prima etapă: „Responsabilitatea e a mea!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!” 6 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român
Citește și