Închide meniul

Mai rău ca în Liga 1! Braga şi-a dat afară antrenorul după prima etapă din Liga Portugal

Alex Masgras Publicat: 12 august 2024, 17:51

Reclamă
Mai rău ca în Liga 1! Braga şi-a dat afară antrenorul după prima etapă din Liga Portugal

Braga şi-a dat afară antrenorul după prima etapă din Liga Portugal

Daniel Sousa, fostul antrenor de la Braga / Profimedia

Braga şi-a dat afară antrenorul după prima etapă din Liga Portugal. Daniel Sousa a fost demis după remiza de pe teren propriu cu Estrela de Amadora, scor 1-1, într-un meci care a fost LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demiterea lui Sousa vine înaintea returului cu Servette Geneva din turul 3 preliminar Europa League. În prima mană, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0. Portughezii au deja un nou antrenor. Oficialii de la Braga nu au pierdut timpul şi l-au numit pe Bem-Vindo Carvahal, la câteva ore după demiterea lui Sousa.

Mai rău ca în Liga 1! Braga şi-a dat afară antrenorul după prima etapă din Liga Portugal

Clubul de fotbal SC Braga l-a demis pe antrenorul Daniel Sousa după remiza înregistrată duminică pe teren propriu în faţa modestei Estrela de Amadora, scor 1-1, în etapa inaugurală a campionatului Portugaliei, informează luni presa internaţională.

Sousa „nu mai este antrenorul primei echipe cu efect imediat”, iar numele înlocuitorului său va fi oficializat la momentul potrivit, a anunţat gruparea care s-a clasat pe locul 4 în sezonul trecut al campionatului Portugaliei, notează agerpres.ro.

Conducerea clubului Braga a fost nemulţumită mai ales de rezultatul de egalitate, 0-0, din meciul de joi, tot de pe teren propriu, împotriva echipei elveţiene Servette Geneva, în manşa întâi a turului trei preliminar din Europa League. Returul Servette – Braga va avea loc pe 15 august.

Reclamă
Reclamă 4

Sousa, în vârstă de 39 de ani, o antrena de la începutul lunii iulie pe Braga, după ce a pregătit-o pe Arouca, ce a încheiat pe locul 7 ediţia trecută de campionat. Antrenor, el a fost antrenorul lui Gil Vicente şi secund la Olympique Marseille.

După demiterea lui Daniel Sousa, oficialii celor de la Braga s-au mişcat repede şi l-au prezentat deja pe noul antrenor, Bem-Vindo Carvahal.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57

Concluzia lui Cătălin Chirilă, după experienţa de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sper să reuşesc să fiu bun şi pe valuri”

23:56

Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Ana Mariei Bărbosu medalia de bronz

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

22:26

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

21:44

Rapid, reacţie oficială despre relaţia dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon: „Nu există nicio tensiune între ei!”

1 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 2 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 3 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 4 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 5 Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu 6 Răsturnare de situaţie! Americanii nu renunţă la bronz! Proba video care i-ar putea lua Anei Bărbosu medalia
Citește și