Închide meniul

Famalicao – Benfica LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal! Programul de duminică

Alex Masgras Publicat: 11 august 2024, 13:25

Reclamă
Famalicao – Benfica LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal! Programul de duminică

Famalicao - Benfica LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal! Programul de duminică

Jucătorii lui Benfica / Profimedia

Meciul Famalicao – Benfica va fi transmis în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 20:00. Prima etapă din Liga Portugal continuă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Sporting și FC Porto au evoluat deja în noul sezon, duminică seară intră în acțiune Benfica și FC Porto.

Famalicao – Benfica LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal! Programul de duminică

Benfica, vicecampioana sezonului trecut, care a încheiat la 10 puncte în spatele campioanei Sporting, vrea să înceapă cu dreptul noul sezon. Formația din Lisabona va juca în prima etapă de la ora 20:00, pe terenul celor de la Famalicao.

De la ora 22:30 intră în acțiune și Braga, formație care va primi vizita celor de la Estrela, în prima etapă a noului sezon din Liga Portugal.

Ziua de fotbal din Liga Portugal începe de la ora 17:30. Estoril va primi vizita celor de la Santa Clara, LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

Programul de duminică:

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Reclamă

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Ce cotă are FCSB înaintea returului cu Sparta Praga! Campioana României luptă pentru play-off-ul Champions League

15:34

Horaţiu Moldovan, titular în amicalul de lux al lui Atletico Madrid! Surpriză uriaşă pentru meciul cu Juventus

15:21

„Am planul făcut” Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB! Şi-a făcut strategia pentru meciul din Ghencea

15:05

Scandal după proba feminină de maraton! Câștigătoarea este acuzată că și-a împins o adversară înainte de final

14:34

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo! Ce echipe vede în lupta pentru play-off: „Ele şi-au depus candidatura!”

14:31

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele probabile

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și