Închide meniul

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2024, 19:28

Reclamă
Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot

Profimedia

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot de Carlos Ancelotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul francez Kylian Mbappe a fost inclus în lotul echipei Real Madrid pentru Supercupa Europei, care se va disputa miercuri, între echipa spaniolă şi Atalanta Bergamo.

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta

Kylian Mbappe ar putea debuta pentru Real Madrid miercuri, în finala Supercupei Europei, care se va disputa miercuri, la Varşovia.

Mbappe şi-a reluat antrenamentele pe 7 august, iar antrenorul Carlo Ancelotti l-a inclus printre cei cinci atacanţi care au fost convocaţi pentru meciul din Polonia. Alături de Mbappe, Real se va baza în atac pe Vinicius Junior, Rodrygo, Endrick şi Brahim Diaz.

Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

Kylian Mbappe este uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid. Starul francez a semnat cu formaţia de pe Santiago Bernabeu şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa preşedintelui clubului. Mbappe s-a arătat recunoscător pentru modul în care Perez l-a primit pe el şi pe familia sa. Francezul a promis că va da totul pe teren şi în afara lui pentru a-l bucura pe preşedintele celor de la Real Madrid.

Starul francez Kylian Mbappe, care s-a transferat în această vară la Real Madrid, a afirmat că Florentino Perez, conducătorul clubului spaniol, este „cel mai bun preşedinte din lume”, după ce a reuşit să-l convingă să părăsească după şapte ani formaţia Paris Saint-Germain şi să-şi continue cariera în Primera Divison.

Reclamă
Reclamă 4

„Este o persoană foarte importantă pentru mine. Din prima zi, mi-a arătat încredere şi ne-a ajutat, pe mine şi familia mea. Asta îmi merge direct la inimă. Voi face totul, pe teren şi în afara lui, pentru a-l face fericit. Pentru mine, el este cel mai bun preşedinte din lume”, a declarat francezul într-un interviu acordat postului Real Madrid TV.

Recomandări

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 13 aug.

Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi

0:20 13 aug.

„Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!”

23:57

Concluzia lui Cătălin Chirilă, după experienţa de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sper să reuşesc să fiu bun şi pe valuri”

23:56

Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Anei Bărbosu medalia de bronz

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

1 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 2 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 3 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 4 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 5 Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu 6 Răsturnare de situaţie! Americanii nu renunţă la bronz! Proba video care i-ar putea lua Anei Bărbosu medalia
Citește și