Închide meniul

Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 august 2024, 12:57

Reclamă
Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului

Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Hepta

Dan Şucu a cedat şi s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon. Patronul Rapidului are pregătit „planul B”, dacă antrenorul nord-irlandez nu va reuşi să scoată echipa din criză. Giuleştenii sunt fără victorie în startul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a ajuns la cinci meciuri fără succes pe banca Rapidului şi a primit un ultimatum de la acţionarul majoritar. În cazul în care nu va câştiga nici derby-ul cu Dinamo, va fi demis!

Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon

Dan Şucu nu a mai stat pe gânduri şi a început discuţiile cu antrenorul pe care şi-l doreşte în Giuleşti. Milionarul român s-a întâlnit cu Cristi Chivu (43 de ani), cel care este liber de contract după ce a plecat de la Inter Primavera.

Potrivit digisport.ro, Dan Şucu a discutat mai multe ore cu fostul căpitan al României. Chivu a fost dorit şi în trecut pe banca alb-vişiniilor, dar de fiecare dată a refuzat. Acum ar putea fi convins de şeful Rapidului să accepte să antreneze în Liga 1.

Cristi Chivu încă aşteaptă o propnere de la un club din Italia sau Olanda. Dacă nu va fi ofertat, varianta Rapid poate fi tentantă pentru el.

Reclamă
Reclamă 4

Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului cu Rapid

Cătălin Cîrjan s-a dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti, pe care îl va disputa împotriva echipei la care a jucat anul trecut. Cîrjan nu se teme de Rapid şi a anunţat că vrea să câştige.

Cîrjan a spus că meciul cu fosta sa echipă este unul „ca oricare altul”. Şi Raul Opruţ vrea să câştige derby-ul din Giuleşti.

A fost o partidă bună, am avut doar nişte momente grele după primul gol. A venit golul până în pauză. Cred că puteam marca mai mult, dar asta e. Am venit să câştigăm meciul aici, nu cu gândul la egal. Nu facem inmormântare că am luat un punct la Iaşi. Cel mai important este că joc într-o echipă care joacă fotbal. Cu Rapid este un meci ca oricare altul. Mergem acolo să câştigăm şi să ne bucurăm„, a spus Cătlin Cîrjan la digisport.ro.

Reclamă

A fost un meci frumos, din păcate nu am putut să obţinem cele 3 puncte, aşa cum ne-am propus la început. Am făcut o repriză a doua mai bună. Ne-a spus să fim mai agresivi, să câştigăm duelurile. Puteam să câştigăm la Iaşi, am condus cu 1-0. Puteam să şi pierdem. Vrem să fim pregătiţi mental şi să mergem în Giuleşti să câştigăm. Avem un început destul de bun, se putea mai bine, poate cu două puncte mai mult„, a spus şi Raul Opruţ.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:40

Ana Bărbosu va primi medalia de bronz vineri, de la ora 09:30, pe esplanada Casei Olimpice din București. Cine i-o va înmâna

17:04

„A fost jefuit!” Cehii au dat verdictul în scandalul transferului lui Florinel Coman de la FCSB la Al Gharafa

16:45

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 august

16:42

Dumitru Dragomir a numit antrenorul cu care Rapid poate câştiga titlul: „Vai de capul meu! Îi urcă pe garduri”

15:42

Sorana Cîrstea a început recuperarea, după ce s-a operat! Mesajul transmis de româncă

15:12

„Nebunul de pe tronul de aur” Gigi Becali, distrus în presa din Cehia înainte de FCSB – Sparta Praga: „Auto-proclamatul Dumnezeu”

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!” 6 „Se poartă foarte urât cu el!” Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers! Decizia luată de club
Citește și