Închide meniul

„Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2024, 0:20

Reclamă
„Cu Rapid este un meci ca oricare altul! Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!

Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti

Cătălin Cîrjan, în timpul unui meci la Dinamo/ Profimedia

Cătălin Cîrjan s-a dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti, pe care îl va disputa împotriva echipei la care a jucat anul trecut. Cîrjan nu se teme de Rapid şi a anunţat că vrea să câştige.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan a spus că meciul cu Rapid este unul „ca oricare altul”. Şi Raul Opruţ vrea să câştige derby-ul din Giuleşti.

Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti

„A fost o partidă bună, am avut doar nişte momente grele după primul gol. A venit golul până în pauză. Cred că puteam marca mai mult, dar asta e. Am venit să câştigăm meciul aici, nu cu gândul la egal. Nu facem inmormântare că am luat un punct la Iaşi. Cel mai important este că joc într-o echipă care joacă fotbal. Cu Rapid este un meci ca oricare altul. Mergem acolo să câştigăm şi să ne bucurăm„, a spus Cătlin Cîrjan la digisport.ro.

„A fost un meci frumos, din păcate nu am putut să obţinem cele 3 puncte, aşa cum ne-am propus la început. Am făcut o repriză a doua mai bună. Ne-a spus să fim mai agresivi, să câştigăm duelurile. Puteam să câştigăm la Iaşi, am condus cu 1-0. Puteam să şi pierdem. Vrem să fim pregătiţi mental şi să mergem în Giuleşti să câştigăm. Avem un început destul de bun, se putea mai bine, poate cu două puncte mai mult„, a spus şi Raul Opruţ.

Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

Meciul Poli Iaşi – Dinamo s-a încheiat 2-2. Ultimul duel al etapei a cincea a început cu un penalty pentru oaspeţi acordat în secunda 20, după faultul comis de Samayoa asupra lui Selmani, care a şi transformat. În mintuul 13, Bordeianu a restabilit egalitatea, cu un şut superb, de la peste 30 de metri.

Reclamă
Reclamă 4

Înainte de pauză, Samayoa şi-a luat revanşa pentru penalty-ul din secunda 20 şi a marcat, după un corner. Dinamo a obţinut însă punctul graţie autogolului din minutul 57 al lui Todoroski. După acest meci, Dinamo este pe locul 4, cu 8 puncte, în timp ce Poli Iaşi este pe locul 15, cu 4 puncte. Pentru „câini” urmează derby-ul din Giuleşti cu Rapid, în timp ce Poli Iaşi va juca la Bucureşti, cu FCSB.

Recomandări

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33

Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi

23:57 12 aug.

Concluzia lui Cătălin Chirilă, după experienţa de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sper să reuşesc să fiu bun şi pe valuri”

23:56 12 aug.

Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

23:10 12 aug.

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Anei Bărbosu medalia de bronz

22:42 12 aug.

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

22:26 12 aug.

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

1 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 2 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 3 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 4 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 5 Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu 6 Răsturnare de situaţie! Americanii nu renunţă la bronz! Proba video care i-ar putea lua Anei Bărbosu medalia
Citește și