Închide meniul

Ilie Dumitrescu a făcut praf apărarea FCSB-ului, după 2-3 cu Sparta Praga: „Nicio șansă!”

Alex Ioniță Publicat: 14 august 2024, 8:18

Reclamă
Ilie Dumitrescu a făcut praf apărarea FCSB-ului, după 2-3 cu Sparta Praga: Nicio șansă!”

Ilie Dumitrescu a făcut praf apărarea FCSB-ului, după 2-3 cu Sparta Praga

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Hepta

Ilie Dumitrescu a făcut praf apărarea FCSB-ului, după 2-3 cu Sparta Praga. Fostul internațional a vorbit despre prestația jucătorilor din defensiva campioanei, de la partida de pe stadionul „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gigi Becali a fost eliminată din preliminariile UEFA Champions League după înfrângerea în fața celor de la Sparta Praga. Cehii au marcat 3 goluri încă din prima repriză, după o serie de greșeli în apărare ale formației pregătite de Elias Charalambous.

Ilie Dumitrescu a făcut praf apărarea FCSB-ului, după 2-3 cu Sparta Praga

Ilie Dumitrescu a declarat faptul că niciun jucător din apărarea roș-albaștrilor nu poate fi lăudat după o asemenea partidă. Fostul internațional nu s-a ferit de cuvinte și este de părere că fundașii de la FCSB au fost depășiți de adversari.

„Hai să vă mai spun ceva, e pentru prima dată când nu pot să remarc pe nimeni de pe linia de fund. Crețu a fost depășit total unu contra unu, Radunovic la fel. Cei doi fundași centrali n-au fost! Olatunji a făcut ce-a vrut cu cei doi.

Dacă linia de fund era la un nivel foarte bun, nu ajungeam ca la pauză să fie foarte greu să mai speri în calificare. Până la urmă, ca să poți să scoți un rezultat, nu poți să joci doar cu cei din atac.

Reclamă
Reclamă

Dacă nu se face 2-0 acolo… E o imprudență (n.r. la Dawa), nu mai e de cadou, e de cum judeci faza, de cum interpretezi. N-ai nicio șansă să mai joci mingea cu capul acolo. Nu știu cum s-a dus să mai sară”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Gigi Becali a desfiinţat un jucător după FCSB – Sparta Praga 2-3

Gigi Becali a desfiinţat un jucător după FCSB – Sparta Praga 2-3. Patronul de la FCSB a lansat un atac violent la adresa lui Marius Ştefănescu.

„Ştefănescu nu e de nivelul ăsta. El e de campionatul românesc, nu de Europa. Nu are forţă pentru meciul ăsta. Asta este. Mai învaţă omul. Bă, dacă ai o idee, nu te mai lua după unul sau altul. M-a convins cine m-a convins că nu putem să jucăm cu Popa şi Miculescu că nu mai avem schimbări. S-a văzut jocul, trebuie să ai atacant.

Reclamă

Popa nu e Maradona, dar câştigă duelurile. David Miculescu nu prea câştigă duelurile. Ştefănescu a greşit toate mingiile. Vai de capul lui. Am avut doi jucători care nu contau în benzi. Am jucat cu doi jucători în minus. Băluţă şi Ştefănescu nu contau. Băluţă nu conta, dar ăsta măcar de nu era pe teren. Venea mingea la el, o pierdea. Fără Ştefănescu. Măcar Băluţă nu a atins-o. Contează la fotbal şi cea mai mică şmecherie contează”, a atacat Gigi Becali, conform sursei citate, după FCSB – Sparta Praga 2-3.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:04

Dinamo vrea să vândă toate biletele de la derby-ul cu FCSB din etapa 13, de pe Arena Naţională. „Suntem încrezători că putem”

13:33

Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva

13:31

„Meciul carierei!” Anna Blinkova, copleșită de emoții după ce i-a cedat doar trei game-uri Simonei Halep la Hong Kong

13:17

Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă

12:48

Sun Yingsha, gata să scrie istorie în tenisul de masă, în AntenaPLAY. E aproape de o performanţă spectaculoasă

12:41

Carlos Sainz şi-a setat obiectivul înainte de despărţirea de Ferrari: “Vom încerca“

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și