Închide meniul

Gigi Becali a desfiinţat un jucător după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Nu e de nivelul ăsta! Vai de capul lui”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2024, 23:30

Reclamă
Gigi Becali a desfiinţat un jucător după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Nu e de nivelul ăsta! Vai de capul lui

Gigi Becali a desfiinţat un jucător după FCSB - Sparta Praga 2-3

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a desfiinţat un jucător după FCSB – Sparta Praga 2-3. Patronul de la FCSB a lansat un atac violent la adresa lui Marius Ştefănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB a spus că Marius Ştefănescu a greşit toate mingile şi că a fost emotiv.

Gigi Becali a desfiinţat un jucător după FCSB – Sparta Praga 2-3

„Ştefănescu nu e de nivelul ăsta. El e de campionatul românesc, nu de Europa. Nu are forţă pentru meciul ăsta. Asta este. Mai învaţă omul. Bă, dacă ai o idee, nu te mai lua după unul sau altul. M-a convins cine m-a convins că nu putem să jucăm cu Popa şi Miculescu că nu mai avem schimbări. S-a văzut jocul, trebuie să ai atacant. Popa nu e Maradona, dar câştigă duelurile. David Miculescu nu prea câştigă duelurile. Ştefănescu a greşit toate mingiile. Vai de capul lui. Am avut doi jucători care nu contau în benzi. Am jucat cu doi jucători în minus. Băluţă şi Ştefănescu nu contau. Băluţă nu conta, dar ăsta măcar de nu era pe teren. Venea mingea la el, o pierdea. Fără Ştefănescu. Măcar Băluţă nu a atins-o. Contează la fotbal şi cea mai mică şmecherie contează.”, a atacat Gigi Becali la digisport.ro după FCSB – Sparta Praga 2-3.

FCSB a fost eliminată din Liga Campionilor la fotbal de echipa cehă Sparta Praga, care s-a impus cu scorul de 3-2 (3-0), marţi seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în manşa secundă din turul al treilea preliminar.

După 1-1 în deplasare, campioana României plătit preţul pentru o primă repriză catastrofală, în care a primit trei goluri, marcate de Veljko Birmancevic (13, 28 – penalty) şi Lukas Haraslin (37). FCSB a jucat mai bine în partea secundă, a marcat de două ori, prin Darius Olaru (60) şi Malcom Edjouma (85), dar nu a reuşit mai mult.

Reclamă
Reclamă 4

Cine este LASK Linz, adversara FCSB-ului din play-off-ul Europa League

Iată cine este LASK Linz, adversara FCSB-ului din play-off-ul Europa League. Campioana României a pierdut dubla cu Sparta Praga şi a fost eliminată în turul 3 preliminar Champions League. Cehii s-au impus cu 3-1 în Ghencea şi au mers mai departe în play-off-ul competiţiei.

Aventura europeană a FCSB-ului în cupele europene nu s-a oprit însă după înfrângerea cu Sparta Praga. Echipa lui Elias Charalambous va evolua în play-off-ul Europa League.

Pentru un loc în grupele Europa League, FCSB o va întâlni pe LASK Linz din Austria. Sezonul trecut din Bundesliga Austriei, cei de la Lask au încheiat pe locul 3, în spatele campioanei Sturm Graz şi vicecampioanei Salzburg.

Reclamă

Dubla cu FCSB va fi prima în cupele europene din acest sezon pentru austrieci, care au mai disputat trei meciuri oficiale. O victorie în cupă, o victorie în campionat cu Hartberg şi o înfrângere acasă cu Altach. Acestea sunt rezultatele austriecilor în acest debut de sezon.

Cele două echipe s-au întâlnit într-un meci amical la începutul acestui an. În luna ianuarie, FCSB s-a impus cu 3-1 graţie golurilor marcate de Luis Phelipe, Florinel Coman şi David Miculescu.

Potrivit transfermarkt.com, lotul celor de la LASK Linz este cotat la 44,2 milioane de euro. Cel mai valoros jucător este Marin Ljubicic, atacantul croat cotat la 8 milioane de euro.

Cei de la LASK Linz joacă pe Raiffaisen Arena, un stadion de 19.080 de locuri. Dacă ar fi trecut de Sparta Praga, FCSB ar fi întâlnit-o pe Malmo, formaţie care a trecut de PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, după o manşă secundă nebună.

Chiar dacă va pierde dubla cu LASK Linz, FCSB are asigurată prezenţa în grupele Conference League.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 14 aug.

„Au făcut lucrurile dificile pentru noi” Elias Charalambous, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Micile detalii fac diferenţa”

0:25 14 aug.

Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”

0:17 14 aug.

Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!”

0:05 14 aug.

„Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta”

23:47

Gigi Becali, necruţător cu Charalambous şi Pintilii: „Am greşit echipa că m-am luat după ei! Nu mă mai iau în viaţa mea după ei!”

23:44

Decizia radicală luată de Gigi Becali după eliminarea FCSB din Liga Campionilor. Anunţul făcut imediat după 2-3 cu Sparta Praga

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 3 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 4 Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi 5 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 6 „Infernal!” Cehii, şocaţi înainte de FCSB – Sparta Praga! Ce i-a uimit când au ajuns în Bucureşti: „Nu e aşa cum ne-am imaginat!”
Citește și