Închide meniul
LIVE TEXT

Supercupa Europei | Real Madrid – Atalanta 0-0. Kylian Mbappe este titular şi poate câştiga primul trofeu cu Real

Alex Ioniță Publicat: 14 august 2024, 20:40 / Actualizat: 14 august 2024, 22:01

Reclamă
Supercupa Europei | Real Madrid – Atalanta 0-0. Kylian Mbappe este titular şi poate câştiga primul trofeu cu Real

Supercupa Europei | Real Madrid - Atalanta 0-0. Kylian Mbappe este titular şi poate câştiga primul trofeu cu Real

Profimedia

Supercupa Europei | Duelul dintre Real Madrid și Atalanta va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 22:00. Partida se va juca la Varșovia, capitala Poloniei, pe stadionul PGE Narodowy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a câștigat Liga Campionilor, în sezonul trecut, în fața celor de la Borussia Dortmund. Astfel, echipa lui Carlo Ancelotti și-a asigurat biletul pentru Supercupa Europei. De cealaltă parte, Atalanta este câștigătoarea Europa League.

LIVE TEXT Real Madrid – Atalanta 0-0

Min. 1: A început partida.

Real Madrid – Atalanta  – echipele de start

REAL MADRID (4-3-3): Courtois – Carvajal (cpt.), Militao, Rudiger, F. Mendy – Valverde, Tchouameni, Bellingham – Rodrygo, Mbappe, Vinicius

Reclamă
Reclamă 4

Rezerve: Lunin, Fran Gonzalez – Camavinga, Modric, Guler, Endrick, Vazquez, Vallejo, Ceballos, F. Garcia, Brahim, Jacobo Ramon
Antrenor: Carlo Ancelotti

ATALANTA (3-4-1-2): Musso – Djimsiti, Hien, Kolasinac – Zappacosta, De Roon (cpt.), Ederson, Ruggeri – Pasalic – De Ketelaere, Lookman

Rezerve: Carnesecchi, Rossi – Godfrey, Sulemana, Bakker, Cassa, Palestra, Retegui, Comi, Tornaghi, Manzoni, Vavassori
Antrenor: Gian Piero Gasperini

Reclamă

Supercupa Europei | Real Madrid – Atalanta (22:00) LIVE TEXT

Echipele probabile:

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militão, Rüdiger, Mendy – Valverde, Tchouaméni, Modrić – Bellingham – Mbappé, Vinícius Júnior.

Antrenor: Carlo Ancelotti

Atalanta: Musso – Djimsiti, Hien, Kolašinac – Zappacosta, Éderson, De Roon, Ruggeri – De Ketelaere, Retegui, Lookman.

Antrenor: Gian Piero Gasperini

Kylian Mbappe poate debuta la Real Madrid, în cadrul partidei de la Varșovia. Atacantul francez se află în lotul de jucători aleși de Carlo Ancelotti, pentru Supercupa Europei.

Niciuna dintre cele două formații nu a jucat o partidă oficială în această vară. Real Madrid și Atalanta vin după perioadele de pregătire.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna martie a anului 2021. La momentul respectiv, Real Madrid s-a impus, în Liga Campionilor, cu scorul de 3-1.

Lovitură uriașă pentru Real Madrid înainte de Supercupa Europei!

La antrenamentul efectuat de Real Madrid pe Stadionul Naţional din Varşovia, Eduardo Camavinga a plâns de durere. După o ciocnire cu Aurélien Tchouaméni, internaţionalul francez şi-a prins genunchiul stâng între mâini înainte de a fi nevoit să părăsească şedinţa de pregătire, notează news.ro.

El nu va participa miercuri la Supercupa Europei, dar primele informaţii de marţi seară de la clubul madrilen indicau că nu era prea îngrijorat. Înainte de a fi efectuate teste suplimentare la Madrid, se credea că este vorba despre o entorsă. Ligamentele nu ar fi afectate.

Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

Kylian Mbappe este uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid. Starul francez a semnat cu formaţia de pe Santiago Bernabeu şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa preşedintelui clubului. Mbappe s-a arătat recunoscător pentru modul în care Perez l-a primit pe el şi pe familia sa. Francezul a promis că va da totul pe teren şi în afara lui pentru a-l bucura pe preşedintele celor de la Real Madrid.

Starul francez Kylian Mbappe, care s-a transferat în această vară la Real Madrid, a afirmat că Florentino Perez, conducătorul clubului spaniol, este „cel mai bun preşedinte din lume”, după ce a reuşit să-l convingă să părăsească după şapte ani formaţia Paris Saint-Germain şi să-şi continue cariera în Primera Divison.

„Este o persoană foarte importantă pentru mine. Din prima zi, mi-a arătat încredere şi ne-a ajutat, pe mine şi familia mea. Asta îmi merge direct la inimă. Voi face totul, pe teren şi în afara lui, pentru a-l face fericit. Pentru mine, el este cel mai bun preşedinte din lume”, a declarat francezul într-un interviu acordat postului Real Madrid TV.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:52

Corvinul, cale liberă către Liga 1! Anunţul uriaş al hunedorenilor după eliminarea din cupele europene

21:27

Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna din Cupa României. Reacţia imediată a lui Marius Lăcătuş

21:23

Promisiunea pe care le-a făcut-o Viorel Moldovan fanilor giuleşteni înainte de meciul cu Dinamo: „Garantez, notaţi-vă!”

20:48

VideoFiul lui Michael Schumacher primeşte o nouă şansă în Formula 1, după ce a fost rezerva lui Hamilton! Echipa care îl doreşte

20:20

Marius Şumudică l-a făcut praf pe un jucător de la FCSB: „Nu e de Champions League, pe Hermannstadt poţi să îi păcăleşti cu el”

20:18

NEWS ALERTGigi Becali negociază cu înlocuitorul lui Darius Olaru! Transfer şoc pregătit de FCSB

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului 6 Veste uriaşă primită de Andrea Compagno, după ce a ajuns la cifre colosale în China! Fostul atacant de la FCSB poate da lovitura
Citește și