Închide meniul

Lovitură uriașă pentru Real Madrid înainte de Supercupa Europei! Un titular s-a accidentat și ratează marele meci!

Alex Ioniță Publicat: 14 august 2024, 10:11

Reclamă
Lovitură uriașă pentru Real Madrid înainte de Supercupa Europei! Un titular s-a accidentat și ratează marele meci!

Lovitură uriașă pentru Real Madrid înainte de Supercupa Europei!

Carlo Ancelotti / Profimedia

Lovitură uriașă pentru Real Madrid înainte de Supercupa Europei! Eduardo Camavinga, nu va juca în duelul cu Atalanta. Internaţionalul francez a părăsit şedinţa de pregătire de marţi după o ciocnire cu Aurelien Tchouaméni, relatează L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Supercupa Europei, dintre Real Madrid și Atalanta, este programată miercuri, de la ora 22:00. Duelul de la Varșovia va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Lovitură uriașă pentru Real Madrid înainte de Supercupa Europei!

La antrenamentul efectuat de Real Madrid pe Stadionul Naţional din Varşovia, Eduardo Camavinga a plâns de durere. După o ciocnire cu Aurélien Tchouaméni, internaţionalul francez şi-a prins genunchiul stâng între mâini înainte de a fi nevoit să părăsească şedinţa de pregătire, notează news.ro.

El nu va participa miercuri la Supercupa Europei, dar primele informaţii de marţi seară de la clubul madrilen indicau că nu era prea îngrijorat. Înainte de a fi efectuate teste suplimentare la Madrid, se credea că este vorba despre o entorsă. Ligamentele nu ar fi afectate.

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot de Carlos Ancelotti.

Reclamă
Reclamă 4

Atacantul francez Kylian Mbappe a fost inclus în lotul echipei Real Madrid pentru Supercupa Europei, care se va disputa miercuri, între echipa spaniolă şi Atalanta Bergamo.

Kylian Mbappe ar putea debuta pentru Real Madrid miercuri, în finala Supercupei Europei, care se va disputa miercuri, la Varşovia.

Mbappe şi-a reluat antrenamentele pe 7 august, iar antrenorul Carlo Ancelotti l-a inclus printre cei cinci atacanţi care au fost convocaţi pentru meciul din Polonia. Alături de Mbappe, Real se va baza în atac pe Vinicius Junior, Rodrygo, Endrick şi Brahim Diaz.

Reclamă

Kylian Mbappe este uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid. Starul francez a semnat cu formaţia de pe Santiago Bernabeu şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa preşedintelui clubului. Mbappe s-a arătat recunoscător pentru modul în care Perez l-a primit pe el şi pe familia sa. Francezul a promis că va da totul pe teren şi în afara lui pentru a-l bucura pe preşedintele celor de la Real Madrid.

Starul francez Kylian Mbappe, care s-a transferat în această vară la Real Madrid, a afirmat că Florentino Perez, conducătorul clubului spaniol, este „cel mai bun preşedinte din lume”, după ce a reuşit să-l convingă să părăsească după şapte ani formaţia Paris Saint-Germain şi să-şi continue cariera în Primera Divison.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:55

Wojciech Szczesny a plecat de la Juventus după 7 sezoane! Anunţul oficial făcut

19:35

Câţi bani a pierdut Corvinul după ce a ratat accederea în play-off-ul Conference League!

19:23

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1. Marius Lăcătuş a intervenit imediat

18:58

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman: „Vrăjeală! Minciuni! Aşa au făcut şi cu Budescu”

18:45

Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan

18:33

Programul etapei a 7-a din Liga 1! Când se joacă Dinamo – Universitatea Craiova

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 6 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului
Citește și