Închide meniul

„Nu ai cum să-l ții pe bancă pe Chiricheș” Gigi Becali, criticat pentru decizia pe care a luat-o în privinţa fundaşului!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2024, 20:10

Reclamă
„Nu ai cum să-l ții pe bancă pe Chiricheș Gigi Becali, criticat pentru decizia pe care a luat-o în privinţa fundaşului!

Gigi Becali, criticat pentru decizia pe care a luat-o în privinţa fundaşului!

Vlad Chiricheș / Profimedia Images

Gigi Becali e criticat pentru decizia pe care a luat-o în privinţa fundaşului Vlad Chiricheş! Raul Rusescu a spus că îl preferă pe Chiricheş lui Dawa sau Ngezana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a comis mai multe erori cu Oţelul, iar de atunci a fost trecut pe banca de rezerve.

„Nu ai cum să-l ții pe bancă pe Chiricheș” Gigi Becali, criticat pentru decizia pe care a luat-o în privinţa fundaşului!

Ngezana și Dawa vor avea parte de același tratament de care a avut parte Chiricheș? Eu sunt fan Dawa și Ngezana, dar nu ai cum să-l ții pe bancă pe Chiricheș.

Gafele cu Oțelul? Vorbim despre un meci. Nu putem defini cariera unui jucător pentru un meci. A greșit, da. Dar îl prefer pe Chiricheș de 100 de ori, în orice situație!”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Raul Rusescu a evoluat pentru echipa lui Gigi Becali în sezoanele 2011-2013, 2014-2015 şi 2018-2019. Becali l-a transferat în iulie 2013 la Sevilla pentru 2.2 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali l-a criticat dur pe Vlad Chiricheş după FCSB – Oţelul 0-2. Becali a susţinut că fundaşul central a pierdut meciul cu Oţelul.

„(N.r. Sunteţi îngrijorat?) Ăsta este obiectivul. Nu e nicio îngrijorare, pentru că acolo o să avem fundaşi centrali. Au fost astăzi?

Greşeşti o dată, de două ori, de 5 ori, dar tot dai pasă la adversar. Chiricheş, a făcut, a dres, îi mulţumim, dar nu poţi să dai doar pasă la adversar.

Reclamă

E adevărat, e jucător valoros Chiricheş, dar e prea lejer, dă pase la adversar, te nenoroceşte. El a pierdut meciul.

A mai greşit vreo trei şi îl tot ceartă pe ăla că nu e acolo unde dă el pasa. Într-un fel îl respect, că am făcut lucruri mari cu el, dar nu se poate aşa ceva”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce a fost criticat, ca urmare a greşelilor comise în înfrângerea suferită de FCSB cu Oţelul, scor 0-2. Fundaşul şi-a asumat eşecul şi i-a transmis un mesaj latifundiarului din Pipera.

Vlad Chiricheş a greşit la primul gol marcat de Oţelul. Fundaşul a transmis că jocul său pare „zeflemist”, dar că el îşi doreşte să înceapă construcţia încă de la nivelul fundaşilor.

Jocul l-am început bine, am avut câteva ocazii bune. După a venit pasa aia a mea mai moale, îmi asum această înfrângere. Toate lucrurile mai rele au plecat de la faza aceea. Am primit gol, nu am reuşit să mai facem un joc bun.

Mi-e foarte greu să vorbesc despre ceilalţi, pasa mea a fost cam moale. Mi-e greu să-ţi răspund, să spun un motiv pentru care nu am reuşit să obţinem o victorie. Am fi putut să înscriem, păcat că nu am făcut-o. După, jocul a fost mai apăsător pentru noi.

Am discutat în vestiar, dacă nu aveam încredere că putem să întoarcem scorul, nu avea rost să ieşim de la vestiare. După a venit şi golul doi, o execuţie extraordinară şi ne-a fost şi mai greu.

(N.r. Despre criticile lui Gigi Becali) Probabil, câteodată, jocul meu pare zeflemist, poate crede că joc la mişto, dar îmi doresc. Felul meu de a juca e să contruiesc din apărare, să ducem cât mai uşor mingea spre atacanţi. Poate nu e ce vrea patronul, dar sper ca în următoaree jocuri să fie mai bine şi să câştigăm”, a declarat Vlad Chiricheş, conform digisport.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Neluţu Varga a confirmat transferul lui Răzvan Sava: „A fost ultimul lui meci la CFR Cluj”! Portarul român merge în Serie A!

23:03

Jordan Chiles s-a prăbuşit emoţional după ce i-a fost luată medalia de bronz: „La durerea mare se adaugă și atacurile rasiste”

22:59

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei (12:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY). Florinel Coman, rivalul lui Cristiano Ronaldo

22:41

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni”! „Bursucul” i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

22:24

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League: „E foarte important pentru club!”

22:10

Câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League! Lovitură importantă pentru echipa lui Petrescu

1 FotoMihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac: „Mai repede decât mă aşteptam”. Decizia luată după ce a scris istorie 2 UPDATETatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat şi a fost transferat în stare gravă la spital. Trei persoane au fost arestate 3 CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în play-off-ul Conference League 4 Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid 5 Ce jucător este favorit la Balonul de Aur, după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei! Verdictul specialiștilor 6 Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. A marcat și a fost sincer: „Așteptam de mult!”
Citește și