Închide meniul

Florin Tănase, pe bancă în FCSB – Poli Iaşi! Surpriza din primul 11 al campioanei! Chiricheş, în continuare rezervă

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2024, 20:41

Reclamă
Florin Tănase, pe bancă în FCSB – Poli Iaşi! Surpriza din primul 11 al campioanei! Chiricheş, în continuare rezervă

Florin Tănase, pe bancă în FCSB - Poli Iaşi

Jucătorii FCSB-ului, la finalul unui meci/ Profimedia

Florin Tănase se va afla pe bancă, în duelul dintre FCSB şi Poli Iaşi, din etapa a şasea a Ligii 1. Atacantul, revenit recent în lotul roş-albaştrilor, va avea şansa să prindă primele sale minute din acest sezon în duelul cu moldovenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB şi Poli Iaşi se va disputa în această seară, de la ora 22:00. Duelul din Ghencea va fi în format live text, pe AS.ro.

Florin Tănase, pe bancă în FCSB – Poli Iaşi

Florin Tănase a prins foaia, pentru meciul cu Poli Iaşi. Atacantul va sta pe bancă alături de Vlad Chiricheş, cel care din nou nu a fost titularizat de staff-ul campioanei.

Pentru a fi îndeplinită regula U21, la FCSB a apărut un titular surpriză. Concret, Alexandru Pantea a revenit în primul 11 al campioanei. Fundaşul stânga s-a refăcut, după accidentarea foarte gravă suferită în februarie. De atunci, Pantea nu a mai prins niciun minut la FCSB.

Pe partea dreaptă a apărării a fost titularizat Ionuţ Panţîru, Risto Radunovic fiind menajat pentru duelul din play-off-ul Europa League, cu LASK Linz. Panţîru bifează pentru a doua oară echipa de start a campioanei, în acest sezon, după ce a fost titular şi în meciul cu Farul, din etapa precedentă.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Lixandru, Adrian Şut şi Darius Olaru au fost titularizaţi în linia de mijloc a FCSB-ului, pentru duelul cu Poli Iaşi. În atac, Marius Ştefănescu şi Alexandru Băluţă evoluează în benzi, în timp ce pe postul de atacant a fost titularizat Daniel Popa.

Echipele de start la FCSB – Poli Iaşi:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Panțîru – Lixandru, Ad. Șut – Ștefănescu, Olaru, Al. Băluță – D. Popa
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Fl. Tănase, Miculescu, Kiki, Edjouma, Chiricheș, Pandele, Baeten, Radunovic, Alhassan
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă

Poli Iași: J. Fernandez – Guilherme, Samayoa, Claudio Silva, Atanaskoski – A. Roman, Bordeianu, Gouet, V. Gheorghe – A. Gheorghiță, Kamberi
Rezerve: Ailenei – Todoroski, R. Ispas, Fl. Ilie, Stefanovici, Miskovic, Goncalo Teixeira, A. Popa, L. Mihai, Tailson, Harrison, Itu
Antrenor: Anthony Da Silva

Elias Charalambous, mesaj tranşant despre Gigi Becali după ce patronul FCSB-ului a transmis că Miculescu nu poate fi atacant!

Elias Charalambous a avut un mesaj tranşant despre Gigi Becali după ce patronul FCSB-ului a transmis că Miculescu nu poate fi atacant!

Antrenorul cipriot al FCSB-ului a spus că Gigi Becali este patronul şi poate afirma ce vrea el. În ceea ce îl priveşte pe Charalambous, el a susţinut că David Miculescu poate juca în orice poziţie în atacul campioanei României.

„Nu sunt aici să judec patronul sau să spun dacă patronul a făcut bine sau rău când a spus astfel de lucruri (n.r: că David Miculescu nu e atacant). El este patronul, el este boss-ul, are libertatea de a spune ce vrea și orice simte.

În ceea ce mă priveşte, avem mulţi jucători în faţă care pot juca pe mai multe poziţii. Miculescu poate juca pe oricare dintre cele trei poziţii în atac, Băluţă la fel. Olaru, Ştefănescu, Popa, la fel.

Nu îmi place să spun că un jucător este atacant și aia e poziția lui. Jucătorii pe care îi avem pot juca în orice poziție din atac”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Poli Iaşi.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:19

Erling Haaland a început în forţă noul sezon de Premier League! Borna uriaşă stabilită după golul marcat cu Chelsea

18:53

LIVE VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca se joacă ACUM. Guimaraes – Estoril, la 20:00

18:51

Cum poate ajunge România în urna a 2-a a preliminariilor pentru World Cup 2026! Criteriul care poate schimba calculele

18:51

Dan Şucu, gest uriaş pentru Albion Rrahmani! Ce a făcut acţionarul de la Rapid, după ce atacantul s-a înţeles cu Sparta Praga

18:30

LIVE SCOREChelsea – Manchester City 0-1. Gol Erling Haaland! Mallorca – Real Madrid, la 22:30

18:29

„Aşa face Petrescu, trei pe post!” Gică Hagi, anunţ despre o nouă revenire la Farul: „Vrem minunea, să-i resuscităm!”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și