Închide meniul

Cum l-a convins Gică Hagi pe Denis Alibec să revină la Farul: „M-am întors acasă” Obiectiv uriaş stabilit de atacantul naţionalei

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2024, 17:00

Reclamă
Cum l-a convins Gică Hagi pe Denis Alibec să revină la Farul: „M-am întors acasă Obiectiv uriaş stabilit de atacantul naţionalei

Cum l-a convins Gică Hagi pe Denis Alibec să revină la Farul

Denis Alibec, în timpul unei conferinţe la Farul/ AntenaSport

Denis Alibec a dezvăluit cum l-a convins Gică Hagi să revină la Farul. Atacantul a semnat cu constănţenii şi îşi doreşte să marcheze cât ma multe goluri, sub comanda „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a rămas liber de contract în această vară, după despărţirea de Muaither. Atacantul a fost dorit şi de FCSB, dar a ales să semneze cu Farul, echipă la care a evoluat şi în urmă cu două sezoane.

Cum l-a convins Gică Hagi pe Denis Alibec să revină la Farul

Denis Alibec a transmis că negocierile cu Gică Hagi au durat doar cinci minute, deoarece şi-a dorit să revină la Farul. Acesta speră să lupte pentru câştigarea unui nou titlu alături de constănţeni, în acest sezon.

Întrebat despre presiune, Alibec a oferit un răspuns clar. Atacantul naţionalei a subliniat faptul că îi place să joace sub presiune, motiv pentru care a ales şi să se întoarcă la Farul.

„Mă bucur că am venit acasă, sunt foarte încrezător, am văzut echipa şi cred că putem face lucruri măreţe. Am început destul de prost, dar dacă vom lega victorii, vom reveni la identitatea noastră şi vom domina toate echipele. Cu Hermannstadt am avut mereu meciuri grele. Dacă ne vom impune jocul şi vom începe bine, vom câştiga.

Reclamă
Reclamă 4

(N.r. A fost greu să te convingă?) Nu, au durat cinci minute negocierile. Nu am nicio clauză, am doar prime de obiectiv, pentru că aşa vreau să facem performanţă aici. Să sperăm că va fi de bun augur. Sper să marchez cât mai multe goluri, să dau cât mai multe pase de gol şi să ne batem la campionat.

(N.r. Simţi presiune) Nu simt presiune, îmi place presiunea, îmi place să joc fotbal cu presiune. Cred că asta contează mult pentru mine şi de aceea am ales Farul. Trebuie să joc un meci să văd, deocamdată mă simt ok, dar mai am mult de muncă”, a declarat Denis Alibec.

Şi Gică Hagi a oferit declaraţii despre Denis Alibec, mărturisind că atacantul trebuie să revină la forma pe care o avea, în urmă cu două sezoane, la Farul.

Reclamă

„E cu noi în cantonament, atât. E nevoie de timp la el, vor veni toate uşor-uşor, sperăm să fie acel Denis Alibec care a fost ultima dată la noi, să ne facă să fim mai buni, să ne ajute să câştigăm meciuri.

Nu-l doresc eu, el a zis că e mai bine să vină la noi, îl doreşte toată Constanţa. El a decis, nu noi am decis. Fiecare jucător decide unde vrea să meargă. Ne bucurăm că a venit, acum să trecem la treabă, să-l aducem la ritmul şi intensitatea jocului pe care o avea, să exceleze iar. Dar în teren nu va juca doar numele, trebuie să-l avem pe Alibec care era înainte, e datoria noastră să-l facem cum era înainte”, a spus şi Gică Hagi.

„Care transfer e mai bun, Tănase la FCSB sau Alibec la Farul?” Elias Charalambous nici nu a stat pe gânduri şi a dat verdictul

„Florin Tănase la FCSB sau Denis Alibec la Farul?” Elias Charalambous nu a stat pe gânduri când a fost pus să aleagă care este transferul reuşit în Liga 1.

Charalambous este încântat că Florin Tănase s-a întors la FCSB. El a fost golgheterul roş-albaştrilor în 2021 şi cu 22, cu 24 de reuşite, respectiv 20. Tănase nu este însă apt de joc împotriva Farului.

„Sunt foarte fericit să-l am pe Tănase în echipă. Ştie clubul foarte bine, ştie jucătorii, noi îl cunoaştem, s-a antrenat cu noi. Nu are nevoie de timp ca să se adapteze, dar e out pentru meciul de mâine. Acum nu e 100% pregătit dar e într-o formă bună. Sunt sigur că e un jucător care va ajuta echipa”, a spus Elias Charalambous.

Pus să aleagă între Florin Tănase şi Denis Alibec, antrenorul FCSB-ului a avut un mesaj ferm. L-a descris într-un singur cuvânt pe Denis Alibec.

„A semnat cu Farul? Dacă a semnat cu Farul nu are rost să mai vorbesc despre fotbalistul unei alte echipe. Este un jucător bun.

(Reporter: Care transfer este mai bun, Tănase la FCSB sau Alibec la Farul?) Transferul pe care l-am făcut noi. Tănase, cu siguranţă!„, a precizat antrenorul FCSB-ului.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:05

LIVE TEXTRapid – Dinamo 0-0. Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

22:05

Viorel Moldovan a anunţat un nou transfer la Rapid, după plecarea lui Albion Rrahmani: „Avem deja variante!”

22:03

VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril 1-0

22:00

LIVE VIDEOAEK – OFI Creta 0-0, acum în AntenaPLAY! Panathinaikos – Asteras 0-1. Surpriză în Superliga Greciei

21:56

Mallorca – Real Madrid LIVE SCORE (22:30). Kylian Mbappe e titular! Chelsea – Manchester City 0-2

21:39

Pep Guardiola, prima reacție după Chelsea – Manchester City 0-2! Semnal de alarmă despre program: „E vestea proastă!”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu
Citește și