Închide meniul

Novak Djokovic cere implementarea arbitrajului video în tenis. Apelul făcut de campionul olimpic: „Ridicol! Trăim în secolul 21!”

Alex Ioniță Publicat: 18 august 2024, 20:20

Reclamă
Novak Djokovic cere implementarea arbitrajului video în tenis. Apelul făcut de campionul olimpic: „Ridicol! Trăim în secolul 21!

Novak Djokovic cere implementarea arbitrajului video în tenis

Profimedia

Novak Djokovic cere implementarea arbitrajului video în tenis. După un meci controversat, în care tenismanul canadian Felix Auger-Aliassime a fost învins după o minge lovită de două ori de adversarul său, Jack Draper, Novak Djokovic a reacţionat pe X, făcând campanie pentru introducerea arbitrajului video în tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În noaptea de vineri spre sâmbătă, britanicul Jack Draper s-a calificat în sferturile de finală ale Mastersului 1000 de la Cincinnati, învingându-l pe Felix Auger-Aliassime (5-7, 6-4, 6-4).

Novak Djokovic cere implementarea arbitrajului video în tenis

Mingea de meci transformată de Draper nu ar fi trebuit să-i aducă acestuia victoria. Britanicul a atins mingea de două ori înainte de a lua punctul decisiv. Un final controversat de meci pentru Felix Auger-Aliassime, care s-a plâns arbitrului fără a putea schimba însă decizia, notează news.ro.

După ce a văzut faza, Novak Djokovic a reacţionat imediat pe reţelele de socializare, postând un comentariu pe X:

„Este ridicol că nu avem o regulă în vigoare care să permită arbitrilor de scaun să schimbe decizia iniţială pe baza analizei video care are loc în afara terenului!

Reclamă
Reclamă 4

Toţi cei care se uită la televizor văd ce s-a întâmplat, în reluare, dar jucătorii de pe teren nu sunt informaţi, fără să ştie care este rezultatul analizei. Avem Hawkeye pentru decizii de linie, trăim în secolul 21, un secol extrem de avansat tehnologic”, a scris Djokovic într-o postare pe X.

„Nu cred că vă puteţi da seama” Novak Djokovic, copleşit de emoţii după revenirea în Serbia: „Mulţi au pus la înodială jocul meu”

Novak Djokovic a fost copleşit de emoţii după revenirea în Serbia. O mare parte din delegaţia ţării vecine de la Jocurile Olimpice 2024 a avut parte de o primire pe cinste la Belgrad.

Printre aceştia s-a numărat şi Novak Djokovic, care a dezvăluit cât de mult reprezintă medalia de aur cucerită la Paris. Titlul olimpic era singurul titlu major care îi lipsea sârbului din palmaresul său incredibil.

Reclamă

„Aceasta cea mai mare realizare sportivă a mea”, a declarat tenismanul Novak Djokovic, la revenirea în Serbia, despre medalia de aur pe care a cucerit-o recent la Jocurile Olimpice de la Paris, informează presa internaţională.

Aurul mult aşteptat. Am ajuns la aceste Jocuri fără trofeu şi eram accidentat. Mulţi au pus la îndoială calitatea jocului meu. Nu de multe ori am fost considerat favorit, însă am crezut în secret în victorie. Ştiam că este poate ultima mea şansă de a câştiga aurul. Fără falsă modestie, aceasta este cea mai mare realizare sportivă a mea şi port cu mândrie această medalie de aur pentru Serbia”, a declarat legenda tenisului de la balconul Palatului prezidenţial din Belgrad, potrivit agerpres.ro.

Novak Djokovic, deţinătorul recordului de trofee de Mare Şlem (24), l-a învins pe spaniolul Carlos Alcaraz în finala turneului olimpic de la Roland Garros.

Adresându-se publicului venit să-l întâmpine la Belgrad, Djokovic a spus: „Nu cred că vă daţi seama de puterea şi motivaţia pe care le transmiteţi fiecăruia dintre noi atunci când ieşim şi stăm în faţa voastră pe acest balcon. Pentru un sportiv sârb, este cea mai incredibilă emoţie care există. Încă o dată, mulţumesc. Trăiască Serbia!”.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:29

Rapid – Dinamo 1-1! Giuleştenii rămân fără victorie! Derby-ul din Giuleşti, decis de două penalty-uri

23:18

LIVE VIDEOBoavista – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril 1-0

23:18

Cum a fost surprins Dan Şucu, după penalty-ul primit de Rapid în derby-ul cu Dinamo! Nu a mai rezistat presiunii

23:15

„Rapidistul Şumudică a murit!” Ultraşii Rapidului, atac direct la Marius Şumudică. Bannere incredibile în derby-ul cu Dinamo

23:02

FotoScandal în Rapid – Dinamo! Giuleștenii s-au încăierat cu Sivis, în zona băncii de rezerve! Jucătorul s-a ales cu tricoul rupt

22:56

Fază controversată în Rapid – Dinamo! Totul a fost decis după intervenţia arbitrajului video

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu
Citește și